Azonosító: 06607

Muta metszőolló mellévágó, teleszkópos 1,8-3m (14156)

11.800 Ft
118
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
118
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Muta mellévágó teleszkópos metszőollója, igen hasznos kellék a ház körüli munkában és a kiskertekben is. 1,8 méteres hosszúságát 3 méter hosszúra is növelheti, ezzel nagy segítséget nyújt az Ön számára a munkavégzésben.

A Muta metszőollóval könnyedén eléri még a magasabban lévő ágakat is, így nem szükséges létrára állnia. További előnyös tulajdonsága, az ergonomikusan kialakított műanyag markolata valamint a nyélen csúsztatható recézett markolat, amely kényelmes és csúszásmentes fogást biztosít.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 1,8 -3 m

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, alumínium, műanyag
  • Súly (kg.): 1.08

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz