Azonosító: 06569

Muta csillagkapa nyelezett (10216)

3.720 Ft
db

Muta csillagkapa nyelezett kisebb gyepterületek kezelésére, ágyások előkészítésére használható. Alkalmazásával a gyep gyökeréhez könnyebben odajut a tápanyag, műtrágya, víz, valamint a gyökérzet levegőztetése is megoldott. A csillagkapa kiválóan alkalmas a rögösebb talaj morzsolására, így megkönnyítve az ágyások előkészítését.
Muta csillagkapa anyaga alumínium, a fogak hossza 43 mm, 130 cm-es fanyéllel. 
Muta csillagkapa hosszú nyelét lecserélhetjük rövidebb kézi szerszámnyélre is ha szűk, vagy kicsi helyen szeretnénk használni, például virágládában. Az ergonomikusan kialakított narancssárga nyél a csúszásmentes fogás érdekében bordázott.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 120 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, fa
  • Súly (kg.): 1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz