Azonosító: 06532

Extol ágvágó olló rávágó, állítható 700-1000 mm (8873315)

6.630 Ft
db

Extol Premium ágvágó olló állítható, erősített alumínium nyéllel. Az ergonomikus, csúszásgátlós markolata biztosítja a kényelmes és folyamatos munkavégzést. A 75 mm hosszú fejrész segítségével maximum 45 mm vastag ágakat tudunk elvágni. A vágópenge típusa rávágó, tapadásmentes teflon bevonattal. Ez a pengetípus kíméletesebb vágási módot eredményez. A teleszkópos nyél segítségével a szerszám hossza 700 és 1000 mm között állítható. 
Az Extol ágvágó olló kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos kétkezes munkavégzést.
Az Extol ágvágó olló könnyen, egyszerűen kezelhető, alkalmas több éves vastagabb ágak egy mozdulattal történő levágására is. Ajánlott a rendszeres metszési feladatok elvégzésére a kertgondozási és gyümölcstermesztési munkálatok során. 

Több szöveg

Méretek

  • Munkahossz: 75 mm
  • Hosszúság: 700-1000 mm
  • Szélesség: 300 mm
  • Magasság: 25 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, alumínium, műanyag
  • Súly (kg.): 1.63

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz