Azonosító: 10804

Gardena Comfort SmartCut Ágvágó Olló, racsnis (8773-20)

24.900 Ft
249
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
249
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena Comfort SmartCut racsnis ágvágó olló segítségével 45 mm átmérőjű ágak vágására képes. Az innovatív racsnis technológiával még erősebb ágak és keményebb fa vágható fáradtság mentesen. A racsnifunkció automatikusan aktiválódik nehezebb vágás esetén. 
A precíziós élezésű kések tapadásmentes bevonattal ellátottak. Az ergonomikus ovális karok puha markolattal felszereltek, így kényelmes munkavégzést biztosít. A rendkívül egyszerű használatú racsnis, vágóüllős ágvágó olló könnyedén oldja meg a vágási feladatokat. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 630 mm
  • Szélesség: 230 mm
  • Magasság: 35 mm

Műszaki adatok

  • Maximális vágási átmérő: 45 mm
  • Súly (kg.): 1.32

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz