2x SuperShop pont
 

Azonosító: 06763

Fiskars univerzális ágvágó, 230 cm UP84 (115390)

26.990 Ft
22.941 Ft
Megtakarítás: 4.049 Ft
458
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
458
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Fiskars Univerzális ágvágó UP84, 2322 mm hosszú, ez által 4 méter vágási magasság is elérhetővé válik létra használata nélkül. A hosszú nyél segítségével a nehezen elérhető helyekre is benyúlhat.
Az ágvágó alumíniumból készült, ami könnyű (1,2 kg) és erős az edzett alumínium összetételének köszönhetően. A CrMov penge sokáig éles marad, tehát nagyon tartós, ezzel is meghosszabbítva a termék élettartamát. A penge PFTE bevonattal van ellátva, ami korrózióálló tapadásmentes bevonat, révén csökkenti a súrlódást, valamint megkönnyíti a vágást. 

Az ágvágó tovább fejleszthető nyélhosszabbítóval, ágfűrésszel és gyümölcsszedő is csatolható hozzá. 

A könnyű vágási mechanizmus, az állítható fej és vágási szög lehetővé teszi a gyors, egyszerű és biztonságos metszést az Ön számára!


Több szöveg

Méretek

  • Szerszám méret: 2330 mm
  • Hosszúság: 2330 mm
  • Szélesség: 118 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium, CrMov, PFTE bevonat
  • Maximális vágási átmérő: 32 mm
  • Súly (kg.): 1.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz