Azonosító: 06763

Fiskars univerzális ágvágó, 230 cm UP84 (115390)

42.890 Ft
428
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
428
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

 

 

​A Fiskars Univerzális ágvágó UP84, 2322 mm hosszú, ez által 4 méter vágási magasság is elérhetővé válik létra használata nélkül. A hosszú nyél segítségével a nehezen elérhető helyekre is benyúlhat.
Az ágvágó alumíniumból készült, ami könnyű (1,2 kg) és erős az edzett alumínium összetételének köszönhetően. A CrMov penge sokáig éles marad, tehát nagyon tartós, ezzel is meghosszabbítva a termék élettartamát. A penge PFTE bevonattal van ellátva, ami korrózióálló tapadásmentes bevonat, révén csökkenti a súrlódást, valamint megkönnyíti a vágást. 

Az ágvágó tovább fejleszthető nyélhosszabbítóval, ágfűrésszel és gyümölcsszedő is csatolható hozzá. 

A könnyű vágási mechanizmus, az állítható fej és vágási szög lehetővé teszi a gyors, egyszerű és biztonságos metszést az Ön számára!

 

 

Méretek

  • Szerszám méret: 2330 mm
  • Hosszúság: 2330 mm
  • Szélesség: 118 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium, CrMov, PFTE bevonat
  • Maximális vágási átmérő: 32 mm
  • Súly (kg.): 1.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
Fiskars

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.

 

Márkatörténet

1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően.

 

Miért válasszon Fiskars terméket?

A Fiskars márka méltán vált ismertté világszerte a kiváló minőségű kerti szerszámok, konyhai eszközök és ollók gyártása révén. A Fiskars arra törekszik, hogy termékeivel megkönnyítse az emberek mindennapi életét, és elkötelezett amellett, hogy a funkcionalitás mellett a design és az ergonómia terén is a csúcson maradjon.

Azok, akik a Fiskars termékeket választják, nemcsak a magas minőséget értékelik, hanem a tartósságot és az időtállóságot is, amelyek e márkát jellemzik. A Fiskars széles termékválasztékkal rendelkezik, amelyek közül a legnépszerűbbek a konyhai eszközök, kerti szerszámok és ollók.

A Fiskars konyhai eszközök híresek arról, hogy hosszú élettartamúak és könnyen kezelhetőek. Legyen szó akár késekről, akár edényekről, a Fiskars konyhai eszközei a lehető legjobb anyagokból készülnek, és a skandináv design hírnevét öregbítik. A márkát választó háziasszonyok és séfek értékelik a termékek egyszerű, de elegáns megjelenését, és a praktikus és funkcionális tervezésüket, amely megkönnyíti a főzési és sütési folyamatokat.

A Fiskars kerti szerszámok során a márka a könnyű használhatóságra, az ergonómikus tervezésre és a tartósságra helyezi a hangsúlyt. A Fiskars olyan kerti eszközöket kínál, mint az ásók, gereblyék és metszőollók, amelyek mind hivatottak segíteni a kertészkedés szerelmeseit abban, hogy élvezzék az udvar és kert gondozását. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

A Fiskars ollók azonban talán a legismertebbek világszerte. Az ollók tervezése során a márkának sikerült tökéletes egyensúlyt teremtenie az ergonómia, a funkcionalitás és a tartósság között. Egy Fiskars olló nemcsak, hogy kényelmesen illeszkedik a kézbe, hanem éveken át képes megőrizni élességét és precizitását, legyen szó papírvágásról vagy anyagvágásról.

Vásárlóink számára a Fiskars márkával való együttműködés lehetőséget teremt arra, hogy hosszú távon megbízható, funkcionális és esztétikailag vonzó termékeket szerezzenek be. Az itt kínált Fiskars termékekből meríthetnek ötletet a konyhai kreativitáshoz és a kerti munkákhoz, miközben élvezik a márkával járó minőségi garanciát és a mindennapi élet megkönnyítését. Azok, akik a Fiskars márkát választják, tudják, hogy hosszú távú befektetést tesznek a kiváló minőségű és funkcionalitású termékekben, és megelégedettségük a márkával hosszú éveken keresztül kitart.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz