Azonosító: 06058

Dremel Multi-Vise multisatu (2500) (26152500JA)

11.920 Ft
119
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
119
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dremel Multi-Vise multisatu.
A Dremel különleges kialakítású, hihetetlenül praktikus multifunkcionális satuja minden barkácsoló nagy kedvence lehet sokoldalúsága okán. A satu három funkcióval rendelkezik: álló satu, önálló szorító és szerszámtartó. Bármilyen munkalapra, asztallapra vagy pultra rögzíthető 360°-ban elforgatható és 50°-ban megdönthető, így a munkadarab könnyedén, kényelmesen hozzáférhető az Önnek megfelelő szögből.
A befogópofák használhatóak a satuval és önállóan pillanatszorítóként is. A multifunkcionális satu segítségével könnyen befogható akár nagyobb munkadarab is. Stabilan befogja a túlméretes tárgyakat, és óvja az érzékenyebb munkadarabokat a sérüléstől. Lehetővé teszi a kerek és alaktalan tárgyak biztos rögzítését. A multisatu ellenáll a csavaró és hajlító erőknek, így stabilitást biztosít.
A csomagolás tartalmaDremel multisatu, leszerelhető puha satupofák, szerszámtartó adapter.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz