Azonosító: 06160

Dremel multitokmány (0,4-3,4 mm) (4486) (2615448632)

2.990 Ft
29
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
29
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel multitokmány (4486).
A multifunkciós tokmány nagyon praktikus és hasznos, hiszen lehetővé teszi a tartozékok gyors és egyszerű cseréjét a Dremel többfunkciós szerszámban befogóhüvelyek használata nélkül.
A multitokmány 0,4 mm – 3,4 mm szárral rendelkező tartozékok befogására alkalmas. Maximális fordulat/perc száma elérheti a 35.000-et is.
(Nem kompatibilis a Dremel 4200-zal.)

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.016

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz