Azonosító: 05148

Muta sövényvágó olló teleszkópos (14143)

6.690 Ft
db

Muta sövényvágó olló hossza 650-850 mm között állítható. A fejrész hossza 300 mm. ​A teleszkópos alumínium nyelek hosszúsága fokozatosan rögzíthető. A sövénynyíró ütközőbakokkal ellátott. A hullámos pengék könnyebbé teszik a vágást és optimálisan stabilizálják a szerszámot. Az ergonomikus, csúszásgátlós markolat biztosítja a kényelmes és folyamatos munkavégzést. 

Muta sövényvágó olló kis súlyú, mindössze 1,3 kg így lehetővé válik a magas sövények könnyed nyírása valamint az alsó részek is egyszerűbben elérhetők.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 650-850 mm
  • Szélesség: 300 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, alumínium, műanyag
  • Súly (kg.): 1.32

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz