Azonosító: 04052

Bosch GOL 32 D optikai szintezőkészülék (0 601 068 500)

72.190 Ft
721
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
721
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GOL 32 D optikai szintezőkészülék ideális kültéri alkalmazásra, mivel robusztus kialakítású, por és fröccsenő víz elleni védelemmel van ellátva. Erős fényerejű objektívének köszönhetően a célt élesen jeleníti meg, még nagy távolságban is nagyfokú a pontossága. 
Fókuszáló gombja segítségével könnyen beállítható az élessége. A készülék alján körbefutó végtelen szögskála két oldalról kezelhető és csúszókuplunggal rögzíthető. A dobozos libella jó leolvashatóság érdekében Pentaprizmát szereltek az optikai szintezőre. A durva felhasználáshoz célkollimátor, a sokrétű felhasználáshoz pedig függőleges kép lesz a segítségünkre. A biztonságos szállítást a kompenzátor reteszelő zárja garantálja. A csomag tartalma: lencsevédő, függőón, beszabályozó tüske, imbuszkulcs és szállítókoffer a könnyebb szállítás érdekében.
Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 215 mm
 • Szélesség: 135 mm
 • Magasság: 145 mm

Műszaki adatok

 • Mérési pontosság: 1 mm 30 m-en
 • Állványmenet: 5/8"
 • Tulajdonságok: Mértékegység: 360 fok
  Nagyítás: 32 x
  Hatósugár: 120 m
  Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 54 
  Üzemi hőmérséklet: -10 – 50 °C
  Tárolási hőmérséklet: -20 – 70 °C
 • Súly (kg.): 1.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: Ideális a kültéri használatra

Tartalma

 • Csomag tartalma: Lencsevédő, Függőón, Beszabályozó tüske, Imbuszkulcs, Szállítókoffer

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz