Azonosító: 10571

Bosch GIC 120 akkus vizsgálókamera (0601241100)

49.990 Ft
499
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
499
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GIC 120 akkus vizsgálókamera gyors problémaelemzést biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken. Kiválóan alkalmazható dugulások elhárításához, csövek, légvezetékek belső vizsgálatához, autószerelők a motor eldugott helyein való hibakereséséhez. A 2,7"- os LCD- kijelzője 320 x 240 px felbontású, melynek köszönhetően realisztikus képvisszaadást nyújt. A sötét helyeken a világos LED segít optimális látási viszonyokat biztosítani, mely 3 fokozaton működtethető. A Digitális Zoom segít a részletek jobb felismerésében. 
Egy akkutöltéssel 4-5 órán keresztül üzemeltethető. Az iránytű nézet mindig biztosítja a pontos tájolást. A Quick Connector technológia a kamerakábel egyszerű és gyors cseréjét, valamint a készülék kis helyen történő tárolását teszi lehetővé. 
A GIC 120 akkus vizsgálókamera javított ergonómiájú, kompakt házzal készült. 
A csomag tartalmaz egy 120 cm hosszú kamerakábelt, melynek végén egy 8,5 mm átmérőjű kamerafej található.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Energiaellátás: 4 x 1,5 V (AA) akkumulátor
  • Tulajdonságok: 6 V-os akkufeszültség
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
  • Alkalmazási területek:

Tartalma

  • Csomag tartalma: 4 x 1,5 V (AA) akkumulátor Akasztó, mágnes, tükör GIC kamerakábel Ø 8,5 mm, 120 cm hosszú

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz