Azonosító: 03285

PR/AX052 Providus őrlángos melegítő fej (perzselő)

5.190 Ft
db

A PR/AX052 Providus őrlángos melegítőfej (pörzsölő) átmérője 60 mm, a hossza 880 mm. A gázfogyasztása 3500 g/h. A hajlított, ergonomikus fogantyúval ellátott szár biztosítja a kényelmes munkavégzést. Az égőfej kiválóan használható a különböző építési, szigetelési, tetőfedési munkálatokra vagy akár gyomirtásra, rovar fertőtlenítésre, jégolvasztásra is. 11,5 kg-os PB-gáz palackról üzemeltethető.
A gázperzselő nyomásszabályozó nélkül nem használható! A normál 30-50 mbar nyomásszabályozók alkalmazása nem elegendő, javasoljuk a nagyobb tartományban állítható pl: 0-6 bar nyomásszabályozókat.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 60 mm
  • Hosszúság: 880 mm

Műszaki adatok

  • Gáztípus: PB-gáz
  • Gázfogyasztás: 3.500 g/h
  • Súly (kg.): 0.73

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
  • Őrláng

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, Így fontos a légutánpótlás!

Providus+

Providus - szakértelem és megbízhatóság
1928-tól az ön szolgálatában a minőség, az innováció, a szakértelem és a megbízhatóság. 80 éve ismerik a PROVIDUS-t világszerte, és a világ egyik vezető gyártója a technológiailag fejlett forrasztás és kemping termékek terén. A márka sikere a kreatív és szakmai megközelítés a fejlesztés során minden termékükre. Legnépszerűbb Providus termékkategóriánk: Providus gázpatronok, Providus hollanderek, tömlővégek, szelepek, Providus szerszámkészletek, Providus forrasztók, Providus perzselők, égőfejek

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz