Azonosító: 00541

Rothenberger Industrial forrasztólámpa 1800 °C

21.290 Ft
212
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
212
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A ​Rothenberger Industrial forrasztólámpa nagy teljesítményű, piezoelektromos gyújtással, központos palack megfogó rendszerrel készült, kompakt, erős műanyag házban.A készülék lángja pontosan beállítható.Kényelmes, egykezes használatát elősegíti az ergonomikus fogantyú.Működtetése kizárólag 200 C gázpatronnal.
Alkalmazható lágy forrasztásokhoz, előmelegítéshez és vezetékek kiolvasztásához, javítási és szervizelési munkákban a vízvezeték-, fűtés-, hűtés-és légkondicionálás területén. A termékfotó csak illusztráció!

Műszaki adatok

  • Gáztípus: PB-gáz
  • Egyéb adatok: Max. hőmérséklet 1800 ° C 
    Üzemi hőmérséklet 650 ° C
    Égési idő kb. 2 1/2 óra  200 C-gázpatron
    Munka min. 1,5 óra, max. 2,5 óra
  • Súly (kg.): 0.57

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi
Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial - Több mint 60 éve a Rothenberger világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A cég teljes körű megoldást kínál a csőszerelési anyagok installálása, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint  5.000 termékkel a világ legnagyobb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja.  A PrimaNeten is megtalálhatóak Rothenberger Industrial hőlégbefúvókRothenberger Industrial gázgyújtók és gasztrofáklyákRothenberger Industrial gázgyrezsókRothenberger Industrial kemping főzőkRothenberger Industrial kemping lámpákRothenberger Industrial grill tartozékokRothenberger Industrial forrasztókRothenberger Industrial perzselők, égőfejek...

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz