Azonosító: 00373

Campingaz grill borító ponyva Bonesco - S méret

10.100 Ft
101
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
101
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Campingaz Bonesco grill borító ponyva - S méret - a Bonesco sorozat méreteire igazítva, de használható a Texado-hoz is.  

Ezzel a Campingaz grill borító ponyvával garantáltan nem kell félnie a külső környezeti hatásoktól, amelyek a grilljét károsíthatják. Alkalmazásával a grill ellenáll a nap, az eső és a hideg káros hatásainak.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 56 cm
  • Szélesség: 107 cm
  • Magasság: 91 cm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.48

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz