Azonosító: 00370

Campingaz univerzális grill borító ponyva - L méret

10.290 Ft
102
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
102
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Campingaz univerzális grill borító ponyva - L méretű - használható az Adelaide, Plancha, Expert, Rancho, Texas, El Prado grillekhez. 

A grill ponyva használatával megóvhatja a napfény, az eső és a hideg káros hatásaitól. Ahhoz, hogy grilljében és így a grillel készített ételek minőségében se történjen változás, elengedhetetlen egy grill takaró ponyva.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 48 cm
  • Szélesség: 125 cm
  • Magasság: 103 cm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.007

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz