3x SuperShop pont
 

Azonosító: 00353

Campingaz Lumogaz Plus kempinglámpa

6.990 Ft
207
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
207
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Campingaz Lumogaz Plus kempinglámpa, minden Easy Clic® Plus rendszerű Campingaz szelepes patronhoz csatlakoztatható. Megbízható, egyszerűen és biztonságosan kezelhető. Az ergonomikus vezérlőgomb elősegíti a pontos lángbeállítást, így a teljesítmény is szabályozható. Üveg lámpabúrával és fém búravédővel készült. A kis súly és a fémfogantyú elősegíti a könnyebb szállíthatóságot. A készülék kiválóan használható pl kempingezőknek, túrázóknak, horgászoknak, vadászoknak, halászoknak, vagy akár a teraszon, esetleg kerti pavilonokban...

A lámpabúrával és búravédővel, valamint fogantyúval is felszerelt Campingaz Lumogaz Plus kempinglámpát így is ismerheti: gázlámpa, világító gázlámpa, camping lámpa, gázos kemping lámpa, propán-bután gázlámpa.  

Campingaz Lumogaz Plus kempinglámpához vásárolható égőharisnya is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 80 W
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Egyéb adatok: Üzemidő CV 300 gázpatronnal 6h 20p
                 CV 470 gázpatronnal 12h

     
  • Súly (kg.): 0.28

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak.

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz