Házi vízmű

Minőségi házi vízmű szivattyúk széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle nagy teljesítményű házi vízmű, többek között a közkedvelt márkák termékei is megtalálhatók a választékban, például AL KO házi vízmű, valamint Gardena házi vízmű közül is választhat. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Nézzen szét szakáruházunkban, és válogasson igényei szerint házi vízmű kínálatunkból.


Mi a házi vízmű?

A házi vízmű viszont egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy saját otthonunkban saját vízforrást használjunk, és az ivóvizet közvetlenül a saját ingatlanunkon belül tároljuk és szétosszuk. A nagy teljesítmányű házi vízmű lehetővé teszi, hogy a fogyasztó számára megbízható és állandó vízellátást biztosítson, és kiváló megoldás lehet azok számára, akiknek az ingatlanuk távolabb van a központi vízellátó hálózattól, vagy ha biztonsági okokból szeretnék használni a saját vízforrásukat.

A házi vízmű szivattyú számos előnnyel rendelkezik, például:

  • Önellátóvá teszi a háztartást a vízellátás terén, így nem kell fizetni az önkormányzatnak vagy más szolgáltatóknak.
  • Az ilyen rendszerek környezetbarátabbak, mivel csökkentik a föld alatti vízkészletek terhelését.
  • A vízforrás közvetlenül a helyszínen van, így nincs szükség az általános vízhálózatra, ami általában javítja a vízminőséget és csökkenti a vízkezelési költségeket.

 

Melyik a legjobb házi vízmű?

A legjobb házi vízmű kiválasztása számos tényezőtől függ, például az adott vízforrás típusától, a víznyomástól és a teljesítménytől függően. Fontos, hogy házi vízmű szivattyú  választása előtt alaposan megfontoljuk a szükségleteinket, és szakértővel konzultáljunk. Azonban a piacon számos megbízható és minőségi gyártó van, például az AL KO házi vízmű és a Gardena házi vízmű általában ár-érték arányban kiválóak, nagyszerű minőségűek, tartósak és hatékonyak, így érdemes lehet ezeket a márkákat is figyelembe venni a választás során.
A házi vízmű szivattyúk jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik házi vízmű és vízellátó lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a házi vízmű árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
5 termék

Az ​ Extol Craft házi vízmű , 750 W teljesítményű, üzemi feszültsége 230 V/ 50 Hz. Maximális szállított mennyisége 5400...

67.090 Ft
67.090 Ft

Gardena Basic házi vízmű 3000/4 Névleges teljesítmény: 600W Max. szállítási mennyiség: 3000 l / h Max. szivattyúzó fej / nyomás: 35 m / 3,5 bar Bekapcsolási nyomás: 1,4 bar Max. önfelszívó...

49.790 Ft
49.790 Ft

A Gardena Comfort Háztartási szivattyú , automata, LCD kijelző 5000/5E 1300 W teljesítménnyel , maximum 5000 l/h szállítási teljesítménnyel és 5 bar nyomással szállítja a vizet. Mobil és fix...

126.190 Ft
126.190 Ft

Kärcher BP 3.200 házi vízmű (Home BP 3 Home utódja) (1.645-750.0) Olcsó használati víz mosógépekhez, WC-vízhez stb. : A...

62.990 Ft
62.990 Ft

LEO Frekvenciaváltós szivattyú MAC550 nyomásfokozásra is (3914304 - MAC550) Leo MAC550 állandó mágneses intelligens...

149.790 Ft
149.790 Ft
Oldal tetejére
Szivattyúk - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz