Műbelek

Minőségi műbél kínálat disznóvágáshoz, műbelek óriási választékban kolbász és szalámi töltéséhez. ✅ Gyors szállítás, gyakori akciók. Rendeljen megbízható szakáruháztól!

Ebben a kategóriában többféle textil műbél, szalámi műbél találhatók különböző kivitelben. Nézzen szét kínálatunkban, és válogasson igényei szerint műbél kínálatunkból.

A száraz kolbászok és szalámik nagy népszerűségnek örvendenek a húsimádók körében. Az egyedi hústartalomnak és a különleges fűszerezésnek köszönhetően minden helyi változat az adott térség konyhaművészetének jellegzetességévé vált. A felhasznált húson kívül - legyen az sertéshús, marhahús vagy baromfi - nagyon fontos a szalámi vagy kolbász feldolgozási módja is. A kolbász csomagolása azonban ugyanolyan sokszínű és változatos lehet, mint a tartalom. A Primanet webáruház minőségi műbél választéka kedvező áron ehhez az igényes munkafolyamathoz kínál sokféle megoldást. Bármely disznótor közben jól jöhet, hogy ezek a textil műbél változatok egyszerűen kezelhetők, könnyen hozzáférhetők és kitűnő érlelési tulajdonsággal bírnak.


Az műbelek jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik műbél lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a műbél árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
9 termék

A Betex csengő mintás kolbász és szalámibél , füstöt és vízgőzt átengedő textil alapanyagból készült. Töltés után köthető, varrható vagy klipszelhető. Maximum 80 fokos vízben főzhető. Töltőnyílás...

590 Ft
590 Ft

A Betex textil műgyomor kiváló választás hő kezelt készítmények tárolására. pl: disznósajt, májas....

1.090 Ft
1.090 Ft

2 db-os csomagolás ; Méret: 40 m + 80 m

3.490 Ft
3.490 Ft

A Nalo Faser húspiros kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...

5.590 Ft
5.590 Ft

A Nalo Faser húspiros kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...

5.290 Ft
5.290 Ft

A Nalo Faser penész mintás kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt szükséges a belet 30 percig langyos vízben áztatni. Az előkészítés után kézzel és...

6.690 Ft
6.690 Ft

A Nalo Faser penész mintás kolbász és szalámi bél , 35 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...

7.990 Ft
7.990 Ft

A Nalo Faser színtelen kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...

4.990 Ft
4.990 Ft

A Nalo Faser színetlen kolbász és szalámi bél , 25 méter hosszú, raffolt kivitelben készült. Töltés előtt...

4.590 Ft
4.590 Ft
Oldal tetejére
Disznóvágás kellékek - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz