Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...
Korpádi Péter magyar szakácsmester, gasztronómus és food designer, egyszerre hagyományőrző és új értékeket teremtő, kreatív „ínyesmester”. Szerzőtársa, Patyi Árpád több díjjal jutalmazott...
A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos...
Ma különleges gasztroélményre vágyom! Vagyis inkább csak ennék egy jót… Melyik éttermet válasszam? Nem egyszerű kérdés, amikor olyan helyet kell találni, amelyik az ízlésnek és az alkalomnak is...
Ebben a nagyszerű szakácskönyvben megtalálhatunk számos jól ismert egytálételt, levest és felfújtat a világ legkülönbözőbb tájairól, de jó néhány nem kevésbé ízletes újdonságot is. Mindegy, hogy...
Ebben a kötetben olyan ételek receptjeit gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, melyeket könnyű az asztalra varázsolni, és friss alapanyagok felhasználásával készülnek. A konyhai munkát...
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
Több mint 100 levesrecept egy kiadványban! A leves műfaj gyűjteményes kiadványában helyet kapnak a klasszikusok, a különlegességek, az ünnepiek, a hétköznapiak, az egzotikusak és a magyarosak......
Papp Katalin mesterszakács, a Nagyi szakácskönyvének szerzője ezúttal abban segít, hogyan készüljünk fel azokra a családi, baráti eseményekre, amelyek egy gyakorlott háziasszonynak is rengeteg...