Kerti csapok

A kerti csap választékunkban megtalálhatja az igényeinek megfelelő kerti csapokat különböző karos és tömlővéges formában. Kerti vízcsap választékunkban található réz kerti csap forgófogantyúval és műanyaggal bevont karos nyitó-záróval ellátott csap egyaránt. 

Több lehetőség közül választhaTja ki, hogy az Ön számára melyik a megfelelő, különböző szempontok szerint. Például hogy melyik áll jobban kézre, milyen anyagból van vagy milyen tömlővéggel rendelkezik.

Kültéri csapokat is talál különböző választékban kínálatunkban. Nézzen szét termékeink között, keresse az öntözéshez, locsoláshoz fali kerti csapjainkat.


A kerti vízcsap az otthoni vízellátó rendszer egy része, amely lehetővé teszi a külső területek, például a kert, a hátsó udvar vagy a terasz öntözését és vízellátását. A kerti vízcsap általában a ház külső részén található, és közvetlenül kapcsolódik a fő vízellátó rendszerhez.

A kerti csapok egy csaptestből és egy fogantyúból állnak. A fogantyú forgatásával lehet szabályozni a víz áramlását. A kerti vízcsapok rendelkezhetnek menetes vagy dugattyús csatlakozással, amelyek lehetővé teszik a tömlő, öntözőrendszer vagy más automatikus öntözőeszközök csatlakoztatását.

A kerti vízcsapok általában fagyállóak és időjárásállóak, hogy ellenálljanak a külső környezeti hatásoknak. Fontos, hogy a kerti vízcsapot megfelelően telepítsék és karbantartsák, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

A kerti vízcsap használatával könnyedén hozzáférhetünk a friss vízhez a kertben vagy más kültéri területeken, és lehetővé teszi az öntözést, növények locsolását, kerti tisztítást és egyéb vízfelhasználást.


A kerti csap kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni. Itt van néhány fontos szempont:

 • Anyag: Válasszunk minőségi anyagból készült kerti csapot, például rozsdamentes acél vagy réz, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak és a kopásnak.

 • Méret: Győződjünk meg róla, hogy a kerti csap mérete megfelel az öntözőrendszerünk vagy locsolóberendezésünk csatlakozóinak.

 • Csatlakozás típusa: Vegyük figyelembe, hogy milyen típusú csatlakozásra van szükségünk a kerti csapnál. Lehetnek menetes vagy dugattyús csatlakozások.

 • Szabályozás: Ha szeretnénk szabályozni a víznyomást vagy a vízmennyiséget, válasszunk olyan kerti csapot, amelyhez beépített szelep vagy szabályozó mechanizmus tartozik.

 • Fagyállóság: Ha hideg éghajlaton élünk, fontos, hogy válasszunk olyan kerti csapot, amely ellenáll a fagyásnak, vagy telepítsünk fagyálló szelepet a csaphoz.

 • Tartósság: Olyan kerti csapot válasszunk, amely hosszú távon tartós és megbízható működést biztosít.

 • Telepítési lehetőség: Gondoljunk a kerti csap telepítési lehetőségeire, és válasszunk olyan típust, amely könnyen beszerelhető és csatlakoztatható az öntözőrendszerhez vagy locsolóberendezéshez.

 • Márka és minőség: Fontos, hogy olyan megbízható márkát válasszunk, amely jó minőségű termékeket kínál, és hosszú távú garanciát nyújt.


Kínálatunkban réz kerti csapot, a fali kerti csapot és a kültéri csapot is talál a kerti vízcsapok mellett, ezek előnyeit és különbségeit mutatjuk be alább:

 1. Réz kerti csap: A réz kerti csap egy népszerű választás a kerti öntözéshez. A réz anyaga tartós és ellenálló a korrózióval szemben, így hosszú élettartammal rendelkezik. Emellett esztétikus megjelenést kölcsönöz a kertnek, mivel a réz kerti csapok általában díszes és elegáns kialakítással rendelkeznek.

 2. Fali kerti csap: A fali kerti csapokat általában a ház falára szerelik, és gyakran használják a kert öntözésére vagy a kültéri mosogatáshoz. Ezek a csapok könnyen hozzáférhetők és könnyen kezelhetők. Általában rozsdamentes acélból, nikkelezett acélból vagy műanyagból készülnek, és rendelkezhetnek egy vagy több csapfejjel.

 3. Kültéri csap: A kültéri csapok általában a kertben találhatók, és széles körben használhatók az öntözéshez, locsoláshoz, tisztításhoz vagy egyéb kerti tevékenységekhez. Ezek a csapok általában rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülnek, és lehetnek egyszerűbb, funkcionális kialakítással.

A különbségek között szerepelhet az anyag, a kialakítás, az esztétikai megjelenés és a funkcionalitás. A választás attól függ, hogy milyen célra szeretnéd használni a csapot, milyen megjelenést szeretnél elérni a kertben, valamint milyen anyagból készült csapot preferálsz.

További kérdése van kerti csapokkal kapcsolatban?

Keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerült kérdésére és segítenek az önnek megfelelő kerti csap kiválasztásában!


Több szöveg
19 termék

Aquajet 508 kerti csap , 1/2", tekerős (KUTKIF 508) Olasz Colortap Ltd. gyártású kifolyószelep. A kerti csap, csak egyállású hideg vizes...

17.190 Ft
17.190 Ft

Aquajet 995 CR kerti csap , 1/2" , krómozott, gyorscsatlakozós (995 CR) Kerti csapok Olasz Colortap Ltd. által gyártott termék. Felszerelhető...

6.790 Ft
6.790 Ft

Aquajet 995 kerti csap , réz, 1/2", gyorscsatlakozós (995-REZ) Olasz Colortap Ltd. gyártású kifolyószelep. A kerti csap, csak...

6.390 Ft
6.390 Ft

Aquajet 996 kerti csap , réz 3/4, gyorscsatlakozós (996 REZ) Olasz Colortap Ltd. gyártású kifolyószelep. A kerti csap, csak egyállású...

7.890 Ft
7.890 Ft

Aquajet kerti csap réz elfordítós fogantyúval, Oroszlán 1/2"-3/4" (00507B) Colortap kerti csap rézből, oroszlán...

13.790 Ft
13.790 Ft

Aquajet locsolócső tartó kerti csap hoz (000137) Rozsdamentes acél tömlőfogas a lekerekített kerti kutakhoz .

5.990 Ft
5.990 Ft

​Az Extol Craft kerti kifolyócsap , műanyaggal bevont, karos nyitó-záróval ellátott. A kerti kifolyócsap tömlővéges, csatlakozása 1/2". A kerti locsolócsap alkalmazása nemcsak a ház körül...

1.690 Ft
1.690 Ft

​Az Extol Craft kerti kifolyócsap , műanyaggal bevont, karos nyitó-záróval ellátott. A kerti kifolyócsap tömlővéges, csatlakozása 3/4". A kerti locsolócsap alkalmazása nemcsak a ház körül...

1.590 Ft
1.590 Ft

​Az Extol Craft kerti kifolyócsap , műanyaggal bevont, karos nyitó-záróval ellátott. A kerti kifolyócsap tömlővéges, csatlakozása 1/2". A kerti locsolócsap alkalmazása nemcsak a ház körül...

980 Ft
980 Ft

​Az Extol Craft kerti kifolyócsap , műanyaggal bevont, karos nyitó-záróval ellátott. A kerti kifolyócsap tömlővéges, csatlakozása...

1.290 Ft
1.290 Ft

​Az Extol Premium kerti kifolyócsap rézből készült, réz forgófogantyúval szabályozható a kifolyó vízmennyiség. A...

2.290 Ft
2.290 Ft

Az Extol Premium kerti kifolyócsap rézből készült, réz forgófogantyúval szabályozható a kifolyó vízmennyiség. A...

2.390 Ft
2.390 Ft

A Gardena Perlátor M22 belső menetes elem tökéletes megoldást kínál a Gardena rendszer csatlakoztatásához perlátoros vízcsapra,...

3.190 Ft
3.190 Ft

Kerti csap 1/2" króm (6113470)

2.790 Ft
2.790 Ft

Kerti csap karos, kék, 1/2" (1700N404) Kerti csap 1/2", kék, karos 1/2 colos bekötésű nikkelezett tekerős fali kifolyószelep. (1700N404 05) Anyag:...

3.390 Ft
3.390 Ft

Kerti csap karos, piros, 3/4" (1700N405) Kerti csap 3/4", piros, karos, nikkelezett fali csap. Csak egyállású hideg vizes kiszerelésben kapható....

3.390 Ft
3.390 Ft

Kifolyószelep golyós-csappal 3/4" (7216108)

2.090 Ft
2.090 Ft

Kifolyószelep golyós-csappal 1/2" (7216107)

1.690 Ft
1.690 Ft

NATURE esővízgyűjtő ereszcsatornához, forgógombbal (6070426) Ez a Nature esővízgyűjtő szett garantáltan tökéletes megoldás a víz...

4.890 Ft
4.890 Ft
Oldal tetejére
Locsolás - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz