Azonosító: 03907

Campingaz Luna 12 rainbow hűtőtáska

5.270 Ft
db

A Campingaz Luna 12 Artic Rainbow összecsukható hűtőtáska a Minimaxi termékcsalád egyik szemet gyönyörködtető új tagja. A hűtési hatása a hűtőboxokéval vetekedik. Nagy méretű állítható vállpánttal és cipzárral rendelkezik. Kényelmesen hordozható vállon vagy akár kézben is. Szigetelése egy speciális  zárt sejtű technológiával készült, a folyadék szivárgása esetén nem áll fenn a veszély, hogy mérgező penész keletkezzen. Bevásárlásra, családi piknikezésre vagy nyáron a strandra is használhatja. A Luna 12 Artic Rainbow hűtőtáska Freez'Pack jégakkukkal hűthető, melyek meghosszabbítják a hűtő hatást. A jégakku több méretben is kapható, használat előtt mérettől függően 2-4 órával mélyhűtőbe kell helyezni. Étel, ital vagy gyógyszer hosszabb távú hűvösen tartására is alkalmas. Nem tartalmaz mérgező anyagot. Könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 390 mm
  • Szélesség: 160 mm
  • Magasság: 330 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 12,7 l
  • Egyéb adatok: Befogadó képessége 4 x 1,5 l-es palack Hűtő hatása: 12,5 óra Freez'Pack jégakkukkal /nem része a csomagnak/
  • Súly (kg.): 0.33

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Campingaz

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz