Mosó-szárítógépek

Minőségi mosó szárítógépek széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle márkájú szárítós mosógép található, páldául LG, Beko, Navon mosógép. Típusokban is több opció áll rendelkezésére: szabadonálló és beépíthető mosó-szárítógép (mosó és szárítógép vagy szárítós mosógép néven is ismerheti), keskeny 45cm széles mosó-szárítógép, és multifunkciós mosó szárítógépek WiFi funkcióval, gőztechnológiával, számos programmal, késleltetett indítással. Nézzen szét és válogasson igényei szerint mosógép kínálatunkból.

Mosó-szárítógép vagy szárítógépet válasszak?

Erre a kérdésre próbálunk meg alább néhány tippel segíteni.

A teregetés természetesen a legolcsóbb megoldás, viszont idő- és helyigényes, ráadásul napokig száradhatnak kedvenc ruhadarabjaink. A gépi szárítással jelentősen lerövidül ez a folyamat, akár 1-2 órára. A szárítós mosógép helytakarékosabb megoldás, viszont általában kisebb kapacitással rendelkeznek, mint a különálló mosógépek és szárítógépek. Előnyük viszont, hogy kevesebb energiát és vizet használnak fel, mint a többi típus, így energiahatékonyabb megoldáslehet olyan kisebb családokba, kevesebb ruhamennyiséghez.

A Beko, LG, Navon automata mosó- és szárítógépei megfelelnek a legmodernebb technikai követelményeknek. A készülékeket energiatakarékos működés és gazdag programválaszték jellemzi, így üzemeltetésük is olcsóbb. A mosógép centrifugájának fordulatszáma 1200/perc, emiatt a ruhák száradási ideje rövidül. A Navon, Beko, LG automata mosógépek késleltetett indításra is programozhatók, a nagyméretű ajtók 180 fokos szögben nyílnak, így könnyebb a ruhákat be és kirakni. A mosógépek akkor is dolgoznak, ha a lakás üres, így senkit nem zavarnak.

A mosógépek mellé mosózsák-készletet is választhatnak egy kattintással, szintén kedvező áron.

A mosó szárítógépek jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik szárítós mosógép lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a mosó és szárítógép árakat, akciókat, mosó szárítógépek kedvezményes áron is kapható időszakosan, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
8 termék

BEKO mosó-szárítógép (HTE-7616 X0) Elöltöltős mosó-szárítógép ProSmart inverteres motor HomeWhiz (bluetooth...

204.990 Ft
204.990 Ft

ECG mosó- és szárítógép összeépítő keret kihúzható fiókkal, fehér (TMK 3W) Az összeépítő...

20.990 Ft
20.990 Ft

ECG mosó- és szárítógép összeépítő keret kihúzható fiókkal, fekete (TMK 3B) Az összeépítő...

20.990 Ft
20.990 Ft

ECG mosógép és szárítógép összeépíthető keret (TMK-2W) mosógép és szárítógép...

35.290 Ft
35.290 Ft

LG F2DR508S1W keskeny mosó-szárítógép Energiaosztály (A-G): E Centrifugálási hatékonyság: B Kijelző: Van...

213.790 Ft
213.790 Ft

LG F4DR510S2M mosó-szárítógép , antracit Szín: Antracit Mosási kapacitás (kg): 10 Szárítási kapacitás (kg): 6...

256.990 Ft
256.990 Ft

LG gőz mosó- és szárítógép (F4DR509SBW) Mosási kapacitás (kg): 9 Szárítási kapacitás (kg): 6 Kijelző...

229.990 Ft
229.990 Ft

LG gőzmosógép 9 kg (F4J3VS6WE) Energiafogyasztás 100 ciklusra levetítve (kWh): 77 Vízfogyasztás ciklusonként (L): 50 Centrifuga...

144.890 Ft
144.890 Ft
Oldal tetejére
Mosógépek, szárítógépek - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz