Keverőtárcsás mosógépek és centrifugák

Minőségi keverőtárcsás mosógép, centrifugák széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle Hajdu tárcsás mosógép és Hajdu centrifuga találhatók különböző kivitelben. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint keverőtárcsás mosógép, centrifugák kínálatunkból.

Mikor válasszon keverőtárcsás mosógépet?

Kapacitás alapján 1-2 főre egy 5kg-os, kisebb teljesítményű keverőtárcsás mosógép is megfelelhet, 2+ főre, családi használatra nagyobb teljesítményű gép javasolt. A hagyományos, keverőtárcsás mosógépek előnye, hogy alacsonyabb áron vásárolhatók meg, mint a forgódobos, modernebb mosógépek. Erős forgómozgással dolgoznak, így a nagyon szennyezett ruhák is hatékonyan kimoshatók a segítségükkel. Továbbá könnyű súlyuk és kis méretük miatt egyszerűen mozgathatók, tökéletesen megfelelnek hétvégi házakba, műhelyekbe. Hátrányuk, hogy az erős forgómozgás miatt a ruhák könnyebben kophatnak a tárcsás mosógépekben sok használat után, így például kényes ágyneműt, ruhaneműt nem ajánlatos velük mosni.

A keverőtárcsás mosógép, centrifugák jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik keverőtárcsás mosógép, centrifugák lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a keverőtárcsás mosógép, centrifugák árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
3 termék

​A Hajdu 303.4Z típusú keverőtárcsás mosógép egyszerűen gyorsan és gazdaságosan mos ki 1,5 kg ruhát akár 3-6 perc...

76.490 Ft
76.490 Ft

​ A Hajdu centrifugával a kimosott ruhák víztelenítése néhány perc alatt kíméletesen, mégis teljes alapossággal...

62.890 Ft
62.890 Ft

A Hajdu C28.4B centrifuga a kimosott ruhák víztelenítését néhány perc alatt kíméletesen, mégis teljes alapossággal...

69.890 Ft
69.890 Ft
Oldal tetejére
Mosógépek, szárítógépek - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz