Lábmasszírozók

Minőségi lábmasszírozó és talpmasszírozó gépek széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle vizes és elektromos láb masszírozó gép és talpmasszírozó készülék találhatók különböző kivitelben. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint láb- és talpmasszírozó gépek kínálatunkból.

A lábmasszírozó készülék serkenti a bőr vérellátását és regenerálj a fáradt talpakat. Legtöbb talpmasszírozó gépünk több masszírozó görgővel ellátott. és legalább 3-4 masszírozási mód közül választhat: infravörös stimulálás, vibrációs masszázs, buborékmasszás, meleg fürdő. Beépített fűtőtest gondoskodik a vízhőmérséklet egyenletességéről és a víz kihűlésének elkerüléséről. Csúszásmentes talpak, és összecsukható technológia teszi könnyű biztonságos és helytakaréks alkalamzásukat.

A láb- és talpmasszírozó gépek jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik láb- és talpmasszírozó lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a lábmaszírozó és talpmasszírozó árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
3 termék

ECG MN 105 Lábmasszírozó • 3 előre beállított kombinált program: Meleg fürdő, vibrációs masszázs és...

23.390 Ft
23.390 Ft

MPM lábmasszírozó 70 W (MMS-01) . A készülék serkenti a bőr vérellátását, regenerál. 3,5 literes, 4 db...

15.921 Ft
17.690 Ft
15.921 Ft

MPM lábmasszírozó 90 W (MMS-03) . A készülék serkenti a bőr vérellátását, regenerál. 5,6 literes, 6 db masszírozó görgővel ellátott. 3 masszírozási mód közül választhat: infravörös stimulálás,...

20.331 Ft
22.590 Ft
20.331 Ft
Oldal tetejére
Szépségápolási készülékek - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz