Gőzállomás

Minőségi gőzállomások széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle Tefal és egyéb márkájú gőzállomásos vasaló (gőzállomás vasalóként is ismerheti) találhatók különböző kivitelben. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint gőzállomások kínálatunkból.

A vasaló gőzállomások profi berendezések, naponta nagy mennyiségű ruha vasalására alkalmasak, de nagy háztartásokban sem ritkák a hatékonyságuk miatt. A folyamatos gőzölés miatt a gőzállomás alacsonyabb hőmérséklet mellett is magas hatásfokkal dolgozik akár kényes textíliák esetén is. Nem rendelkeznek víztartállyal, a gőzgenerátor gondoskodik a gőz termeléséről. A gőzállomások hátránya, hogy méreténél fogva korlátozottabb a mobilitásuk és nagyobb helyet igényel a tárolásuk.

A gőzállomások jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik gőzállomás lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a gőzállomás árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
2 termék

Tefal Express AntiCalc gőzállomás (SV8061E0) Maximális teljesítmény: 2800 W a víztartály kapacitása: 1,8 liter Max....

54.990 Ft
54.990 Ft

Tefal Express AntiCalc gőzállomás , fehér/szürke (SV8011E0) Nagyteljesítményű gőzállomásos vasaló hosszú élettartammal....

53.990 Ft
53.990 Ft
Oldal tetejére
Vasalók - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz