2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00283

Mobil infrasugárzó Fornello (Siesta gázkályha)

25.990 Ft
23.391 Ft
Megtakarítás: 2.599 Ft
466
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
466
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Fornello mobil infrasugárzó (siesta gázkályha), biztonságos és egyszerűen kezelhető, piezoelektromos gyújtással felszerelt és lángőr funkcióval ellátott gázkészülék. 

A Fornello mobil infrasugárzó siesta gázkályhára jellemző a gyors fűtés és a három fokozatú energiatakarékos teljesítmény. Kiépített, vezetékes gázhálózat nélküli családi házakban, hétvégi házakban, nyaralókban, tanyákon, vagy alkalomszerűen lakott épületekben, helyiségekben ideális a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha használata, ugyanis üzemeltetése jóval olcsóbb, mint az elektromos üzemű fűtőberendezéseké. A Fornello mobil infrasugárzó siesta gázkályha kis súlyának, beépített görgőinek és fogantyújának köszönhetően könnyen mozgatható. A Fornello mobil infrasugárzó siesta kályhába épített 3 db kerámia égőfej üzemeltetése 11,5kg-os PB-gázpalackkal történik, amellyel akár 85-90 órán keresztül működtethető. Ez a mindennapi intenzív használat mellett is elegendő fűtést ad – mivel a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha sok hőt termel, nem szükséges a nap 24 órájában üzemeltetni, legfeljebb 8-10 órás használat is elégséges. 

A Fornello mobil infrasugárzó siesta gázkályha használata rendkívül egyszerű: a bármely gázcseretelepen beszerezhető 11,5kg-os PB-gázpalackra van csak szükség és a szakszerűen beüzemelt Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha már használható is! Amennyiben nem kíván elmenni a legközelebbi gázcseretelepre, úgy hívja PrímaGáz futár szolgáltatásunkat és kollégáink ingyen kiszállítják önnek a gázpalackot! A PrímaGázfutár telefonszámát megtalálja ezen az oldalon a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha általános leírása alatt. A biztonság érdekében a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha védőráccsal van ellátva, minimális védőtávolság 1 méter. Ez azt jelenti, hogy 1 méteren belül ne tegyünk semmilyen berendezést, bútort, vagy éghető anyagot a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha közelébe. Mivel a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha sok hőt termel, ezért kérjük, hogy mindig tartsa be a használati útmutatóban leírt biztonsági szabályokat. 

A készülék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges. A Fornello mobil infrasugárzó siesta gázkályhát AJÁNDÉK nyomásszabályzó készlettel szállítjuk!

A készüléket ismerheti így is: Fornello kályha, szieszta kályha, siesta gázkályha, szieszta PB-gáz fűtő készülék, gáz szieszta hősugárzó, szieszta PB-gáz kályha, PB-gáz kályha, gáz hősugárzó, infravörös gáz hősugárzó, infraégős gázkályha, gázpalackos hősugárzó

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 390 mm
 • Szélesség: 460 mm
 • Magasság: 790 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 4,2 kW
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Gázfogyasztás: 0,305 kg/h
 • Egyéb adatok: 3 db kerámia égőfej
  Égésbiztosítós kivitel
 • Súly (kg.): 11.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Piezo gyújtás

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, Így fontos a légutánpótlás!
Az üzemeltetés alatt vigyázzon, hogy kisgyermek ne kerüljön a kályha közelébe! A bekötőcsövet ki kell cserélni, ha megrongálódik, illetve ha repedéseket fedez fel rajta. Mindig zárja el a gázcsapot, ha nem használja a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályhát. Csak megfelelően szellőző helységekben használható a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályha, mivel az égéshez szükséges oxigént a helyiség levegőjéből vonja el. Emiatt szűk, vagy kis alapterületű helyiségekben a szokásosnál sűrűbben szellőztessen és javasolt, hogy a Fornello mobil infrasugárzó siesta kályhát ne hagyja felügyelet nélkül. Csak olyan kályhát vásároljon, amihez van Használati útmutató, azt pedig olvassa el figyelmesen. 

Variációk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz