Azonosító: 58380

Bosch GDE 16 Plus porelszívó tartozék (1600A0015Z)

35.290 Ft
352
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
352
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Bosch GDE 16 Plus porelszívó tartozék (1600A0015Z)

Csaknem pormentes fúrás – Tiszta és hatékony munkavégzés SDS Plus rendszerrel:

A festők, építőipari szakemberek és otthoni felújítók számára elengedhetetlen eszköz a csaknem pormentes fúrás SDS plus rendszerrel. Ez az innovatív megoldás biztosítja, hogy munkaterületed tiszta maradjon, így minimálisra csökkentheted az utólagos takarítási munkákat.

 

Felhasználói előnyök:

Tiszta Munkavégzés: Az SDS plus fúró rendszer használatával szinte alig marad por a munkaterületen. Ezért az utólagos takarítás gyakorlatilag feleslegessé válik, ami időt és energiát takarít meg.

Egyszerű Kezelhetőség: Ezzel az eszközzel a munkavégzés rendkívül egyszerű, hiszen egy kattintással csatlakoztatható a Bosch SDS plus kalapácshoz és porelszívóhoz. Nincs szükség bonyolult beállításokra, így azonnal kezdheted a munkát.

Kompatibilitás: Az SDS plus pormentes fúró rendszer minden 50 mm-es befogószárú, 2 és 3 kg-os Bosch SDS plus kalapáccsal működik. Nincs szükség külön adapterekre vagy átalakítókra, így az eszközt a meglévő felszereléseiddel is használhatod.

A csaknem pormentes fúrás SDS plus rendszerrel tökéletes választás mind professzionális, mind otthoni használatra. Felejtsd el a kellemetlen porréteget és a hosszadalmas takarítást – válaszd a tiszta és hatékony fúrást!

 

Műszaki adatok:
  • Kompatibilis a következővel: minden 50 mm-es befogószárú 2 és 3 kg-os Bosch SDS plus kalapács
  • Max. furatátmérő: 16 mm
  • Maximális fúrási mélység: 120 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.485

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Bosch

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállító. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több, mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

A Bosch egy jelentős német vállalat, amely számos iparágban van jelen, beleértve az autóipari alkatrészeket, az elektromos szerszámokat, a biztonságtechnikát, a háztartási készülékeket és sok más területet. 1886-ban alapították, és mára a világ egyik vezető technológiai és szolgáltatási vállalataként ismert. A Bosch híres a minőségi termékeiről, az innovációjáról és megbízhatóságáról, valamint arról, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra. A Bosch háztartási készülékei, mint például a mosógépek, hűtőszekrények, kávéfőzők és porszívók, a magas minőségükről és tartósságukról híresek világszerte.

 

Bővebben a Bosch termékeinkről

A Bosch egy olyan márka, amely szinonimája a német mérnöki precizitásnak és a minőségnek. A vállalat alapítása, 1886. óta a Bosch innovatív termékeivel és megoldásaival segíti az élet különböző területeit, a háztartási készülékektől kezdve az ipari eszközökig.

A Bosch porszívók különösen kedveltek a háztartások körében, és ez nem véletlen. A cég vezeték nélküli porszívói forradalmasították az otthoni takarítást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kötöttségek nélkül, nagyobb szabadsággal és hatékonysággal tisztítsanak. Ezek a porszívók kiváló szívóteljesítményt, hosszú akkumulátor-élettartamot és ergonomikus tervezést kínálnak, mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a könnyű használhatóság terén. A Bosch morzsaporszívói megkönnyítik a kisebb helyek, konyhapultok, étkező asztalok tisztán tartását, hiszen bármikor egyszerűen megtisztítható segítségükkel a morzsás, poros felület.

A Bosch mosogatógépek és mosógépek ugyanígy tükrözik a márka elkötelezettségét a hatékonyság, energiahatékonyság és kényelem iránt. A Bosch szárítógépek továbbfejlesztett hőszivattyús technológiájukkal kiemelkednek a piacon, mivel nemcsak energiatakarékosak, hanem kíméletesen szárítják a ruhaneműt is.

A konyhában a Bosch konyhai robotgépek biztosítják a kényelmet és sokoldalúságot, legyen szó tésztakeverésről, gyümölcslé készítésről vagy az összetettebb ételkészítési folyamatokról. A Bosch kávéfőzők pedig minden kávérajongó álmát valóra váltják, lenyűgöző designjukkal és azon képességükkel, hogy tökéletes espresso-t vagy cappuccino-t készítsenek otthoni körülmények között.

A Bosch termékek hírnevét tovább erősíti az a tény, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és az intelligens technológiák bevezetésére, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem csak egy eszközt vásárolnak, hanem egy megbízható társat a mindennapi életükhöz.

A Bosch egy olyan vállalat, amely nem csupán a minőség garanciáját nyújtja, hanem a jövőbe tekintő innováció és az emberközpontú tervezés elkötelezett híve is. A Bosch termékeivel a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy olyan eszközöket választanak, amelyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantálnak, miközben egyszerűsítik és szépítik a mindennapi életet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz