Azonosító: 56878

Weitech ragasztós gyümölcslégycsapda, cserepes növényekhez 2 db/csomag (WK8004)

5.090 Ft
db
Egységár: 2.545 Ft/db

 

Weitech ragasztós gyümölcslégycsapda, cserepes növényekhez 2 db/csomag (WK8004)

Weitech hatékony, sárga színű ragasztós gyümölcslégycsapda cserepes növényekhez.

Könnyen kezelhető ragadós csapda levéltetvek, szúnyogok, gyümölcslegyek, fehérlegyek ellen. Az élénksárga szín vonzza a kártevőket, azonnal megtapadnak, amint érintkezésbe kerülnek a csapda ragadós felületével. 

Tartós védelem 6 hónapos hatékonysággal. Mérete: 8cm*16 cm/db

A csomagolás 2 db-ot tartalmaz.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Weitech

A Weitech neve azoknak ismerős, akik a környezetbarát és hatékony kártevő elleni védekezési módszereket keresnek. A márka több évtizede áll az élén annak a technológiai innovációnak, amely a kártevők elleni védekezésben a kémiai anyagok helyett a fizikai megoldásokat részesíti előnyben.

Amikor a kártevők elleni harc szóba kerül, gyakran gondolunk vegyszerekre és csapdákra. A Weitech azonban más irányt választott. Ultrahangos kártevő riasztóik nemcsak hatékonyak, de teljesen ártalmatlanok az emberekre és a háziállatokra nézve. Működésük alapja az a tudományos tény, hogy bizonyos frekvenciájú ultrahangot csak a kártevők képesek érzékelni, így zavarva meg őket anélkül, hogy az emberek számára hallható vagy káros lenne.

Ezenkívül a Weitech garden protector sorozat is kiválóan alkalmas kertek és kertészeti területek védelmére. A készülékek úgy vannak kialakítva, hogy az időjárás változásainak is ellenálljanak, miközben hatékonyan tartják távol a nem kívánt látogatókat. Azok számára, akik számára fontos a kertjük állapota és a terményeik biztonsága, a Weitech termékei elengedhetetlenek.

A Weitech nemcsak a kártevők elleni védekezésben kínál innovatív megoldásokat. A márka termékpalettáján találhatóak különböző technológiájú és célcsoportra szabott riasztók is, amelyeket kifejezetten bizonyos állatfajok ellen fejlesztettek ki. Mindezek mellett a márka elkötelezett az állatok jólétének és a környezet védelmének biztosítása mellett, így a termékek kifejlesztése során ezeket az alapelveket tartják szem előtt.

Összefoglalva, a Weitech márkát azoknak ajánljuk, akik a kártevők ellen hatékony, környezetbarát és állatbarát megoldásokat keresnek. A márka termékeivel nemcsak otthonunk, de kertünk biztonságát is garantálni tudjuk, mindezt anélkül, hogy kárt tennénk a természetben vagy a háziállatainkban. Azok, akik a Weitech termékeiben bíznak, tudják, hogy a legmodernebb technológia és a környezettudatos szemléletmód garantálja a kiváló minőségű és hatékony védelmet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz