Azonosító: 55967

Villager VHS 10 kézi vetőgép (20156)

18.990 Ft
189
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
189
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Villager VHS 10 kézi vetőgép (20156)

A granuláltságtól függő beállítási lehetőség.

 
Jellemzők:
  • Folyadéktartály kapacitása: 10 liter
  • Maximális fedettség: 500 m²
  • Hatótávolság: 7m-ig
  • Granulálás: 3mm - 7mm
  • Súly 2 kg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 2
Villager

Villager

Kiváló minőségű kerti és elektromos szerszámok!

A 2005-ben alapított Villager márka a kerti és elektromos szerszámok területén az egyik vezető Balkán vállalattá nőtte ki magát az elmúlt évek során. A vállalat továbbra is arra törekszik, hogy Délkelet-Európa egyik legmeghatározóbb szereplője maradjon ezen a területen.

A Villager márka termékeit az innovatív formatervezés, a magas minőségnek való megfelelés és a társadalmi felelősségvállalás összhangja jellemzi. Ezek azok az értékek, amelyekkel felszerelkezve a Villager képes kitűnni a versenytársak közül. A termékekre továbbá jellemző a jó ár-érték arány és a precíz terméktervezés.

 

Küldetés és elképzelés

A Villager márka küldetése, hogy a kerti és elektromos szerszámok terén a lehető legmagasabb értéket kínálják az ügyfeleik számára, hogy mindenki megtalálhassa a számára legjobb eszközöket. Elképzelésük, elsődleges vállalati céljük, hogy a Villager az elkövetkező évek során Kelet-Európa vezető szerszámgyártó vállalatává váljon, legyen az hobbi vagy szakmai felhasználásra.

 

Villager termékportfólió

Minden Villager termék abból a megfontolásból született, hogy otthonunkat, kertünket még komfortosabb hellyé tegye. Kiemelkedő figyelmet fordít a vállalat arra, hogy termékeik hosszú távon működjenek, és ügyfeleik igényeit a lehető legjobban kiszolgálják. A márka termékportfóliójában például megtalálhatók motoros permetezők, benzines fűnyírók, elektromos fűkaszák, amelyek egytől egyig nagy segítséget jelenthetnek a különböző kerti munkák során.

 

A márka értékei

A Villager értékei közé tartozik az ügyfélorientáltság, az eredményorientáltság, a kockázatvállalás és a kiváló munkakörnyezet. Mindezeket a tulajdonságokat ötvözik termékeikben, amelyek megfelelnek az európai EC irányelveknek és szabványoknak.

A Villager több mint egy márka, gondoskodik az ügyfeleiről, globális, regionális és helyi szinten is kielégíti a különböző igényeiket. 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz