Azonosító: 54945

Levenhuk LabZZ FL5 túlélőkészlet-karkötő, fekete (79668)

2.690 Ft
db

 

Levenhuk LabZZ FL5 túlélőkészlet-karkötő, fekete (79668)

A Levenhuk LabZZ FL5 túlélőkészlet-karkötő kimondottan a civilizációtól távoli túrázás és kempingezés rajongóinak készült. Könnyen használható, többfunkciós szabadtéri túlélőkészlet gyermekeknek és fiataloknak. A túlélőkarkötő által a kis felfedezők az olyan érintetlen területek igazi hódítóinak érezhetik magukat, ahol még ember nem járt. A mindennapok során a fekete fonott karkötő stílusos kiegészítő, amely minden modern, folyamatosan kalandokat kereső felfedezőhöz illik majd.

A Levenhuk LabZZ FL5 túlélőkészlet-karkötő fő alkotóelemei a kovakő és a kapocsba épített tűzacél. A tűzacél éles és miniatűr késként szolgál. A karkötőhöz tartozik a jelzések küldésére használható síp, valamint egy folyadékos iránytű tárcsával, mely a világ sarkaihoz való tájékozódást és a túra során az útvonal korrigálását szolgálja. A karkötőt kikapcsolva 2 méter hosszú erős nejlonzsinór áll rendelkezésre.

 

Legfontosabb jellemzők:

Túlélőkészlet-karkötő túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez.
Helytakarékos módon összetekert tartós kötélkészlet.
Tűzgyújtáshoz, jelzések küldéséhez és tájékozódáshoz szükséges eszközök.
Stílusos ajándék a vadvilági túlélés rajongói számára.

 

Műszaki adatok:

Típus: multifunkciós eszköz
Hossz, m: 2
Anyaga: műanyag, fém, parakord
Funkciói: kötél, iránytű, kés, síp, kovakő
Iránytű specifikációi: Típus: folyadékos

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.03
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz