Azonosító: 54918

Levenhuk Atom 8x42 egyszemes távcső (74094)

9.690 Ft
db

 

Levenhuk Atom 8x42 egyszemes távcső (74094)

A Levenhuk Atom 8x42 egyszemes távcső kiváló optikai eszköz a természet tanulmányozására, valamint stadionban megrendezett sportesemények megtekintésére. A hasonló nagyítási fokú kétszemes távcsöveknél kisebb méretű, könnyebb tömegű és praktikusabban használható. Bátran róhatja a kilométereket és megcsodálhatja a világ szépségét anélkül, hogy közben bármilyen kellemetlenséggel kellene szembesülnie. A Levenhuk Atom 8x42 remek választás a természettudósoknak, az ornitológusoknak, a kempingezőknek és a vadászoknak.

Ennek az egyszemes távcsőnek az optikai elemei több rétegben bevonatolt BK-7 üvegből készülnek. Az előállított kép éles, kontrasztos és szemet gyönyörködtető. Az objektívlencse sok fényt gyűjt, így az egyszemes távcső alkonyatkor sem hagyja cserben a használóját. A széles látómezőnek köszönhetően az optikai elemek nagy területek megfigyelésére is alkalmasak. A Levenhuk Atom 8x42 segítségével mozgó célpontokat, állatcsoportokat és embertömegeket is megfigyelhet. A nagy szemtávolságnak és a tekerhető szemkagylónak köszönhetően ezzel az egyszemes távcsővel még úgy is kényelmesen végezhet megfigyeléseket, ha közben magán szeretné hagyni a szemüvegét. A nem tökéletes látású személyek számára hasznos funkció lehet a dioptriakorrekció.

A Levenhuk Atom 8x42 váza fémből készül. Ez az optikai eszköz háromlábú állványhoz adaptálható.

 

Jellemzők:

8-szoros nagyítási fokú egyszemes távcső.
Több rétegben bevonatolt optikai elemek.
Fém váz.
Széles látómező.
Háromlábú állványhoz adaptálható.

 

A készlet tartalma:

Egyszemes távcső.
Táska.
Szemlencse és objektívlencse-védősapkák.
Törlőkendő.
Csuklópánt.
Használati útmutató.

 

Műszaki adatok:

Nagyítás foka, x: 8
Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm: 42
Optikai elemek anyaga: BK-7
Lencse bevonata: több rétegben bevonatolt
Kilépő pupilla átmérője, mm: 5.2
Szemtávolság, mm: 19
Látómező, °: 6.5
Látómező, m/1000 m: 113
Közelfókusz, m: 5
Szemlencse dioptriabeállítás, dioptriaÁ: ±4
Szemkagyló: tekerhető
Váz: fém
Háromlábú állványra történő felszerelés: ✓
Üzemi hőmérséklet-tartomány, °C: -30...+50
Állvánnyal is használható: igen
Tok/doboz/táska a készletben: tok

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.34
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz