Azonosító: 54893

Levenhuk BASE védőmaszk (76179)

190 Ft
db

 

Levenhuk BASE védőmaszk (76179)

Az egyszer használatos Levenhuk BASE védőmaszk elasztikus fülpántokkal rendelkezik, hogy mindenkire megfelelően illeszkedjen. A termék védőrétegként az orrot és a szájat takarja el akadályozva a fertőzéseket okozó patogének emberről emberre való átadását. Javasoljuk, hogy a maszkot maximum négy órát viselje folyamatosan, majd azt leselejtezve váltson új maszkra.

 

Jellemzők:

Egyszer használatos három rétegű maszk.
Személyes használatra.
Részecske-szűrés hatékonysága több mint 95%.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.003
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz