Azonosító: 54887

Levenhuk DC65 iránytű világítással (70825)

4.590 Ft
db

 

Levenhuk DC65 iránytű világítással (70825)

A Levenhuk DC65 egy, számos különböző felhasználó számára – értsd többek között: turisták, utazók vagy kempingkedvelők számára – kifejlesztett, klasszikus iránytű. Segítségével könnyedén tájékozódhat a térképen, és megtalálhatja az útirányt ismeretlen helyeken. Az iránytű beépített világítással rendelkezik, amely révén nappal és éjszaka egyaránt használható.

A Levenhuk DC65 iránytű lebegő számlappal rendelkezik, amelynek köszönhetően a mutató sokkal gyorsabban megtalálja az egyensúlyt, mint az egyszerű iránytűmodellek esetében. A számlapon fok- és milliméter-skála* található. A kardinális pontok nagy betűkkel, egyértelműen vannak jelölve.

A kívánt irány megtartásában az irányzórés és az irányzékkal ellátott nagyítólencse lesz segítségére. Az iránytű szélein két skálázás található, amely révén az eszköz térképpel együtt is használható. A hüvelykujj-gyűrű pedig gondoskodik a stabil markolatról.

A LED-világítás egy darab elemmel működik (a készlet nem tartalmazza)

 

Műszaki adatok:

Típus: folyadékos
Váz: műanyag
Számlap-skála: milliméterek, fokos
Látónyílás: ✓
Léptékskálák: 1:25 000, 1:50 000
Világítással: ✓
Megvilágítás: LED
Tápellátás: 1 db CR2025 típusú elem (3 V) (a készlet nem tartalmazza)

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.08
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz