Azonosító: 54878

Levenhuk N18 NG előkészített tárgylemezkészlet (29276)

9.690 Ft
db

 

Levenhuk N18 NG előkészített tárgylemezkészlet (29276)

A Levenhuk N18 NG előkészített tárgylemezkészlettel akár most azonnal nekiláthat a megfigyeléseknek – nem kell bajlódnia a tárgylemezek elkészítésével. Csak gondoljon bele – először is le kell vágnia egy vékony szeletet a mintából; másodszor rá kell helyeznie a szeletet a tárgylemezre, és le kell fednie – ami azért nem olyan egyszerű –, ahhoz pedig, hogy a minta ne törjön el, rendkívül óvatosan és precízen kell dolgoznia. Tehát hogy megkíméljük a mintakészítés fáradságaitól, azt javasoljuk, hogy ruházzon be erre a speciális készletre, amiben minden benne van, amire csak a megfigyelésekhez szüksége van.

Amennyiben élvezi ezt a munkafolyamatot, és késznek érzi magát arra, hogy saját tárgylemezeket készítsen, a csomagban számos üres tárgylemezt és fedőüveget is talál. Az előkészített tárgylemezek bármilyen márkájú és típusú mikroszkóppal használhatók.

 

Az előkészített Levenhuk N18 NG tárgylemezkészlet az alábbiakat tartalmazza:

Hagymahéj
Rozsszem
Gyökérsapka
Lime ágacska
Portok
Magház
Kamélia
Muskátlilevél epidermisz
Méh végtagja
Méhszárny
Evezőlábú rák
Volvox
Zöldszemes ostoros
Paramecium caudatum (más néven: közönséges papucsállatka)
Földigiliszta
Szúnyog szájrészek
Orsóféreg
Kis vízibolha
A készlet az alábbiakat is tartalmazza: 24 üres tárgylemez és 40 fedőüveg.

A tárgylemezek mikroszkóp alatt történő megfigyelésekor látható jelenségekre példák a Termékgalériában találhatók.

Rendeltetés: Általános használatra tervezett termék. A terméket 3 évnél idősebb gyermekek már használhatják.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.34
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz