Azonosító: 54819

Levenhuk Zeno Handy ZH39 nagyító 2x/6x (74062)

2.590 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Handy ZH39 nagyító 2x/6x (74062)

A Levenhuk Zeno Handy ZH39 klasszikus kézi vizsgáló nagyító. Hasznos a kisbetűs szövegek olvasásában, fényképek és metszetek vizsgálatában, és apró tárgyak tanulmányozásában. Ez a nagyító nagyszerű segítőtársa lehet egy diáknak, ékszerésznek, mérnöknek, órásmesternek. Általános felhasználásra éppúgy megfelel, mint professzionális feladatokra.

A nagyító bifokális lencsével van ellátva. A lencse optikai polimerüvegből készült; tiszta és részletes képet készít. Nincs torzítás vagy homályos pontok. A keret és a nyél is műanyagból készült. A nagyító a nyélen található kapcsolóval kapcsolható lámpával van felszerelve. A lámpa elemmel működik (amely külön megvásárolható).

 

Jellemzők:

Könnyű kézi nagyító.
2x és 6x nagyítás
Beépített lámpa.

 

Műszaki adatok:

Lencse típusa: bifokális
Optikai elemek anyaga: optikai polimerüveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 90
Kiegészítő lencse átmérője, x: 21
Nagyítás foka, x: 2
Kiegészítő lencse nagyítása, x: 6
Váz: műanyag
Fogantyú anyaga: műanyag
Világítással: ✓
Megvilágítás: izzólámpa
Tápellátás: 2 db AA elem (a készlet nem tartalmazza)
Használat: olvasás/megtekintés
Kialakítás: fogantyúval

 

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.11
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz