Azonosító: 54813

Levenhuk Zeno Handy ZH11 nagyító 2x/4x (74049)

1.890 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Handy ZH11 nagyító 2x/4x (74049)

A Levenhuk Zeno Handy ZH11 nagyító egy klasszikus kézi nagyító kis tárgyak tanulmányozásához. Megfelelő vázlatok és kisbetűs szövegek olvasásához, bútor vagy szövet hibáinak vizsgálatához és apró tárgyakkal való munkához. Tökéletes segítség fényképek vagy illusztrációk albumban való nézegetésekor, illetve ékszerek részleteinek és térképek tanulmányozásakor. A nagy lencseátmérő lehetővé teszi egyszerre széles terület belátását.

Ez a nagyító optikai műanyagból készült. Éles képet ad elmosódás vagy torzítás nélkül. A nagyító műanyag kerettel van ellátva. A nagyító könnyű, megbízható és kényelmesen kézben tartható. Nem fárad el akkor sem, ha a nagyítót órákig tartja a kezében.

 

Jellemzők:

Vizsgáló nagyító két lencsével
2x és 4x nagyítás
Könnyű műanyag váz

 

Műszaki adatok:

Lencse típusa: bifokális
Optikai elemek anyaga: optikai polimerüveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 100
Kiegészítő lencse átmérője, x: 20
Nagyítás foka, x: 2
Kiegészítő lencse nagyítása, x: 4
Váz: műanyag
Fogantyú anyaga: műanyag
Használat: olvasás/megtekintés
Kialakítás: fogantyúval

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.11
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz