Azonosító: 54806

Levenhuk Zeno Gem ZM7 nagyító 20x (74042)

1.590 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Gem ZM7 nagyító 20x (74042)

A Levenhuk Zeno Gem ZM7 ékszerész nagyító 20-szeres nagyítást biztosít, ezért kitűnő az apró objektumok és a különböző felületeken található részletek vizsgálatához. A nagyító segít, hogy felfedezze a drágakő eredendő hibáját, észrevegye az alig látható vonalat a festményen, illetve megtalálja az óraszerkezetben a kárt vagy az elektromos áramkörben az elromlott elemet. A Levenhuk Zeno Gem nagyító mind otthoni, mind munkahelyi környezetbe kitűnő választás.

Az üveglencséjének köszönhetően a nagyító tiszta és éles, torzításmentes képet biztosít. A fémváz megvédi az optikát a véletlen fizikai behatásoktól, az összecsukható kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye a nagyítót.

 

Jellemzők:

  • Üveg optikai elemek
  • 20x nagyítás
  • Megbízható fémváz
  • Összecsukható kialakítás

 

A készlet tartalma:

  • Nagyító
  • Műanyag tok
  • Használati útmutató

 

Műszaki adatok:

Optikai elemek anyaga: optikai üveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 15
Nagyítás foka, x: 20
Váz: fém
Használat: órajavítás/ékszerész
Kialakítás: összecsukható
Tok/doboz/táska a készletben: doboz

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.03
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz