Azonosító: 54804

Levenhuk Zeno Gem M3 nagyító 6x (70435)

1.290 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Gem M3 nagyító 6x (70435)

A Levenhuk Zeno Gem M3 nagyító egy kompakt nagyító eszköz mindennapi használatra. Elolvashatod az apró betűs szövegeket, megvizsgálhatod egy fénykép részleteit, egy bútor vagy ruha apró sérüléseit. A fénykibocsátó dióda lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok között is dolgozhass. A fénysugár irányát manuálisan beállíthatod. A lencse átmérője 25 mm. A kiváló minőségű optikai műanyag igen tartós. A 10-szeres nagyításnak köszönhetően éles képet kaphatunk a tárgyak körvonalairól és apró részleteiről.

 

Műszaki adatok:

Optikai elemek anyaga: optikai polimerüveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 25
Nagyítás foka, x: 6
Váz: műanyag
Világítással: ✓
Megvilágítás: LED
Tápellátás: 2 db CR1620 típusú elem (a készlet nem tartalmazza)
Használat: órajavítás/ékszerész
Kialakítás: álló nagyítóüveg
Kiegészítő: 1 LED

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.01
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz