Azonosító: 54802

Levenhuk Zeno Desk D15 nagyító 2,5/6x (74103)

8.990 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Desk D15 nagyító 2,5/6x​ (74103)

A Levenhuk Zeno Desk D15 asztallapi nagyító érdekes kialakítást tudhat magának: szinte bármilyen felülethez csatlakoztatható. Ráteheti asztalra vagy hozzáerősítheti egy polchoz vagy szekrényajtóhoz egy bilinccsel. Ez a nagyító kiváló segéd otthoni műhelyben, konyhában vagy kreatív szobában, irodában, illetve szolgáltató központban.

A nagyító lehetővé teszi a nagy területtel való munkavégzést és kétféle nagyítást biztosít. Közvetlenül a lencsék mellett van világítás, ami 8 világos LED-fényből áll. A világítás fényereje állítható. A világítást egy váltóáramú tápforrás biztosítja.

A lencse egy rugalmas állványhoz van csatlakoztatva; dőlésszöge könnyen állítható. Annak érdekében, hogy megvédje a lencsét a portól és a szennyeződéstől, fedje le egy csuklópántos porvédővel.

 

Jellemzők:

  • Bifokális lencse 2,5x és 6x nagyítással
  • Váltakozó áramról működő LED háttérvilágítás
  • Fényerő-szabályozás
  • Bilincs
  • Csuklópántos porvédő

 

A készlet tartalma:

  • Nagyító
  • Törlőkendő
  • Tápkábel
  • Használati útmutató

 

Figyelem:

Kérjük, a megfelelő feszültséggel kapcsolatban nézze meg a műszaki paraméterek táblázatát, és soha ne próbálja meg a 110 V-os eszközt 220 V-os aljzathoz csatlakoztatni (és fordítva) átalakító használata nélkül. Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a hálózati feszültség 110 V, míg a legtöbb európai országban 220–240 V.

 

Műszaki adatok:

Lencse típusa: bifokális
Optikai elemek anyaga: optikai polimerüveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 90
Kiegészítő lencse átmérője, x: 21
Nagyítás foka, x: 2.5
Kiegészítő lencse nagyítása, x: 6
Váz: műanyag
Fogantyú anyaga: műanyag
Világítással: ✓
Megvilágítás: LED
Tápellátás: 100—240 V, 50/60 Hz
Használat: órajavítás/ékszerész, varrás/textil
Kialakítás: asztalra/háromlábú állványra helyezhető
Kiegészítő: 8 db SMD LED, fényerősség-szabályozás

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.9
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz