Azonosító: 54801

Levenhuk Zeno Desk D13 nagyító 1,8x/5x (70446)

9.290 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Desk D13 nagyító 1,8x/5x (70446)

A Levenhuk Zeno Desk D13 nagyítót a figyelemre méltó ergonomikus kialakítása teszi különlegessé. A kihajtható nyaknak köszönhetően három egyszerű lépésben kézi nagyítóvá alakítható, így ez a kompakt nagyító univerzálisan használható otthon vagy a szabadban. Ez a modell ajánlott kézműves munkával foglalkozóknak, modellezőknek, ékszerkészítőknek vagy órásmestereknek és javítással foglalkozóknak. Látássérült személyeknek a Levenhuk Zeno Desk D13 nagyító nagy segítség lehet az apró betűs szövegek elolvasásában vagy egy fénykép apróbb részleteinek felfedezésében.

A beépített világításnak köszönhetően rossz fényviszonyok között is dolgozhatsz kisméretű tárgyakkal. A világítás12 LED-ből áll, amelyek a keretbe vannak beépítve. A fényes és egyenletes megvilágítás tökéletes precíziós munkákhoz, főleg forrasztáshoz vagy méretarányos modellek készítéséhez. A világítás A/C adapterrel működik (megtalálható a készletben). Két AA elemmel (külön megvásárolható) működtetve szabadon használható bárhol.

 

Műszaki adatok:

Lencse típusa: bifokális
Optikai elemek anyaga: optikai polimerüveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 138
Kiegészítő lencse átmérője, x: 25
Nagyítás foka, x: 1.8
Kiegészítő lencse nagyítása, x: 5
Váz: műanyag
Fogantyú anyaga: műanyag
Világítással: ✓
Megvilágítás: LED
Tápellátás: 2 darab AA elem (a készlet nem tartalmazza); 220—240 V váltakozóáramú adapter, 50/60 Hz, 0,1 A
Használat: olvasás/megtekintés, órajavítás/ékszerész, varrás/textil
Kialakítás: összecsukható, asztalra/háromlábú állványra helyezhető
Kiegészítő: 12 LED

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.4
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz