Azonosító: 54796

Levenhuk Zeno Desk D7 nagyító 2x/5x (70443)

9.090 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Desk D7 nagyító (70443)

A Levenhuk Zeno Desk D7 egy kényelmesen használható, asztali eszköz nagy átmérőjű bifokális lencsével. Tökéletesen megfelel hosszú ideig tartó, közeli vizsgálatokhoz, kis tárgyak javításához, alkotáshoz vagy olvasáshoz. A kihajtható nyaknak köszönhetően az eszköz könnyedén, három lépésben átalakítható klasszikus kézi nagyítóvá. A bifokális lencse 2-szeres és 5-szörös nagyítást tesz lehetővé. A fényes fénykibocsátó diódák a lencse peremén helyezkednek el. A látómezőben lévő tárgyat egyenletesen, árnyékok nélkül világítják meg. A világítás A/C adapterrel vagy elemekkel működik.

 

Műszaki adatok:

Lencse típusa: bifokális
Optikai elemek anyaga: optikai polimerüveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 120
Kiegészítő lencse átmérője, x: 28
Nagyítás foka, x: 2
Kiegészítő lencse nagyítása, x: 5
Váz: műanyag
Fogantyú anyaga: műanyag
Világítással: ✓
Megvilágítás: LED
Tápellátás: 2 darab AA elem (a készlet nem tartalmazza); 220—240 V váltakozóáramú adapter, 50/60 Hz, 0,1 A
Használat: olvasás/megtekintés, órajavítás/ékszerész, varrás/textil
Kialakítás: összecsukható, asztalra/háromlábú állványra helyezhető
Kiegészítő: 10 LED

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.3
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz