Azonosító: 53748

Levenhuk Discovery Basics CM20 iránytű (79657)

2.290 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Levenhuk Discovery Basics CM20 iránytű (79657)

A Levenhuk Discovery Basics CM20 egy klasszikus iránytű, amelyen az északjelző nyíl egy speciális lengésfékező folyadékban kapott helyet. Rendkívül hasznos kellék, ha civilizáción kívüli helyekre látogat, hiszen a folyadéktöltésű iránytű nem igényel tápellátást és mobilalkalmazást; minden körülmény között önállóan működik.

A Levenhuk Discovery Basics CM20 iránytű segít eligazodni a célhoz vezető úton, valamint gyorsan és biztonságosan kitalálni a senki háta mögül. Az összecsukható kialakításnak és a műanyagváznak köszönhetően az iránytű strapabíró és megbízható. Az egyszerű célbeállítás érdekében továbbá nézőke-vájattal és célzószállal egészül ki. Nagyszerű választás kirándulásokhoz, sétákhoz és tájékozódáshoz.

 

Fő jellemzők:

  • Folyadéktöltésű iránytű északjelző nyíllal
  • Összecsukható szerkezet; műanyagváz
  • Nézőke-vájattal és célzószállal kiegészítve

 

Műszaki adatok:

  • Típus: folyadékos
  • Váz: műanyag alumínium elemekkel
  • Látónyílás: ✓

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.03
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz