Azonosító: 53675

Master függesztett elektromos hőlégfúvó 3,3kW (TR3)

119.900 Ft
1199
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1199
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Master függesztett elektromos hőlégfúvó 3,3kW (TR3)

Master TR3 függesztett elektromos hőlégfúvó beépített szobatermosztáttal, falra szerelhető típus.

Főbb jellemzők:

 • A tartozék fali konzollal/tartóval könnyen a falra rögzíthető (min. 1,8 m magasan), így nincs útban a készülék
 • 45º-ban dönthető a készülék, így a légáramlat irányítható
 • Távirányítóval (tartozék) szabályozható: a digitális termosztáton beállítható a hőmérséklet és üzemidő, illetve választhatunk maximális, félfokozat és csak szellőztetés közül
 • Teljesítménye szabályozható: 1,65 / 3,3 kW 
 • Alacsony zajszint
 • Túlmelegedés elleni termosztát
 • 1 + 2 év korlátozott garancia
 • Európai gyártmány a MASTER prémium minőségű alkatrészeiből

 

Felhasználási területek:

Gyors fűtési megoldás üzletek, csarnokok, rendezvénytermek, irodák, műhelyek, szervizek, rendezvénysátrak fűtésére

 

Fűtőszálak és ventilátor:

A tervezés során is a hatékonyság volt a fő szempont, ezért különös figyelmet fordítottak a fűtőszálak elhelyezésére és méretezésére, a ventilátor műszaki paramétereire és a felhasznált anyagokra is. A MASTER elektromos fűtőberendezések nem fújnak olyan forró levegőt, mint például egy hajszárító. Ez nem jelenti azt, hogy az elektromos fűtőberendezés rossz, vagy hogy nem működik megfelelően. Ennek megvan az oka, mégpedig az, hogy a fűtőberendezések biztonságosan üzemeljenek és élettartamuk is jóval hosszabb legyen. A ventilátor nagy mennyiségű levegőt szállít, amit a fűtőszálaknak kell felmelegíteniük. Üzemelés közben a rozsdamentes acél fűtőszálak nem izzanak vörösen, viszont így az élettartamuk jóval hosszabb. Másrészt ezáltal egyenletesebb hőmérséklet eloszlás érhető el egy helyiségben. Ennek köszönhetően a fűtőberendezés akár egész nap folyamatosan üzemeltethető biztonságosan.

 

A beépített szobatermosztát:

A hőlégfúvóba épített szobatermosztát segítségével könnyen szabályozható a fűtött helyiség hőmérséklete. A beállított hőmérséklet elérésekor a légmelegítő fűtőszála kikapcsol, a ventilátor folyamatosan működik tovább és keringeti a levegőt. A hőmérséklet csökkenésével a fűtés újra bekapcsol. A hőlégfúvó szobatermosztát gombja végállások között működik, nem körbeforgatható!


FIGYELMEZTETÉSEK!

Nem szabad a fűtőberendezést kikapcsolni a kábeldugasz az aljzatból való kihúzásával. A berendezést a ventilátornak le kell hűtse. (automatikus utóhűtés)
Az egyfázisú, elektromos hőlégfúvók gyári kábelét közvetlenül kell megfelelő hálózathoz csatlakoztatni, hosszabbító használata tilos.
A háromfázisú, elektromos hőlégfúvók üzemeltetéséhez a Master által gyártott és forgalmazott tápkábelek használatát javasoljuk.
Nem gyári tápkábel használata előtt feltétlenül ellenőriztesse elektromos szakemberrel azt, hogy a tápkábel műszaki paraméterei megfelelnek-e a készülék adattábláján feltüntetett paramétereknek.
A készülékek használata előtt minden esetben olvassa el a gépekhez mellékelt használati utasítást.

 

Műszaki adatok:

 • Fűtőteljesítmény (kW): 0 / 1,65 / 3,3
 • IP védelem: IPX4
 • Feszültség (V/Hz): 230 / 50
 • Termosztátos szabályozás: beépítve
 • Villásdugó a készüléken: 230V / 16A / 3P
 • Áramfelvétel (A): 13,5
 • Min. beépítési magasság (m):1,8

Méretek

 • Hosszúság: 279 mm
 • Szélesség: 251 mm
 • Magasság: 341 mm

Műszaki adatok

 • Elektromos védelem: IPX4
 • Súly (kg.): 5.6
Master

Master

Az elektromos hőlégbefúvók a hőellátás egyszerű, hatékony és megfizethető megoldását jelentik. Az eszközt elég csatlakoztatni az elektromos vezetékbe, és a meleg levegő pillanatokon belül feltölti a helyiséget.
A Master hőlégbefúvók, ipari ventilátorok és párátlanítók megbízható és hatékony megoldásokat kínálnak az ipari fűtéshez, szellőztetéshez és párátlanításhoz. Méretes kialakításuk és kiváló minőségű anyagaik biztosítják a megbízhatóságot és a kényelmet mind az ipari, mind az otthoni környezetben. 
Az 1954-ben alapított amerikai Master Climate Solutions a hordozható és hatékony klímaszabályozási technológia híres márkájaként ismert a fűtéshez, levegőtisztításhoz, hűtéshez, párátlanításhoz és szellőztetéshez szükséges eszközök gyártásával. A Master 2017-ben lett a Dantherm csoport tagja, ezt követően pedig világelső lett a hatékony hordozható fűtőtest egységek tervezésében és gyártásában. Napjainkban a Master az olaszországi Verona melletti Pastrengóban működik, ez a Dantherm csoport fűtési megoldások európai központja.
A márka termékei nagy hatékonysággal és megbízhatósággal üzemeltethetők. A Master termékekről általánosan elmondható, hogy alacsony szervízigénnyel rendelkeznek, azonban meghibásodás esetén az európai elosztóközpontnak köszönhetően az esetleges alkatrész ellátás és utánpótlás is megoldott.


Válassza a Master márkát a ipari klíma megteremtéséhez! 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz