Azonosító: 53463

Tefal Daily Cook Grill serpenyő, 26 cm G7314055 (E3144074)

13.590 Ft
135
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
135
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Tefal Daily Cook Grill serpenyő, 26 cm G7314055 (E3144074)

A Daily Cook termékcsalád serpenyői kiváló minőségű és strapabíró anyagokból készülnek. Ebből a sorozatból a G7314055 grillserpenyő 26 cm átmérőjű és az ergonomikus, kényelmes markolat további biztonságot és kényelmet biztosít.

Szegecselt fogantyú: Az erőteljes fogantyú hézag nélküli illesztésű és tartós szegecselt kivitelben készült. Az erős és kényelmes fogás nagyobb biztonságot és hosszú élettartamot biztosít – egy apró részlet, kiváló eredménnyel.

Tapadásmentes Titanium felület: Ez a tartós fedőrétegekkel ellátott kiváló felület kiválóan bírja a mindennapi terhelést és olyan tapadásmentes teljesítményt nyújt, amely akár kétszer tovább bírja a Tefal standard felületeihez képest.

Biztonságos tapadásmentes felület. Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében, – és minden kompromisszum nélkül – eleget téve a biztonsági előírásoknak, egyetlen általunk gyártott serpenyő sem tartalmaz PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot – a gond nélküli főzés érdekében.
A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. PFOA mentesen, az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban.
Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (nincs benne Pb és Cd), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.
Thermo-Signal™ technológia.
Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet, a Thermo-Spot® pont piros színűre vált: Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

Egyszerű grillezés: Saját konyhája kényelmében akár olyan lédús grillezett ételeket is elkészíthet, mint a limés-fokhagymás csirkehús vagy a grillezett sajtos szendvics.

Kiváló hőeloszlás és egyenletesen átsült ételek napról napra, az ütésállóságra tervezett erős edényaljnak köszönhetően, amely elejét veszi az idő múlásával keletkező deformálódásnak.

Teljes kompatibilitás: Teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos-, üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken való használatra.

Eko-tipp: A továbbfejlesztett THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a tökéletes sütéshez szükséges pontos hőmérsékletet, amellyel elejét veszi az edény sütés előtti hosszú ideig tartó felmelegítéséből eredő energiapazarlásnak.
Eko-tipp: Ha az alapanyagokat apróbb darabokra szeleteli, az étel gyorsabban megfő, így ezzel időt és energiát takarít meg.
Eko-tipp: A TEFAL terméksorozata lehetővé teszi a hozzáadott zsír nélküli főzést.
Ez nem csak az egészsége szempontjából fontos, hanem a környezetet is kíméli vele. Az állati eredetű fehérjefogyasztás korlátozása kulcsfontosságú a környezet terhelésének a csökkentése terén. Ez többek között az olyan tejtermékeket is érinti, mint pl. a vaj.

 

Fontos tudnivalók:

  • Rozsdamentes acél grillserpenyő 26 cm-es átmérővel
  • Rozsdamentes acél 18/10
  • Tapadásmentes belső felület
  • Ergonomikus fogantyúk
  • Minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciós főzőlapot is
  • Mosogatógépben mosható
  • Elsőosztályú rozsdamentes acél

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 26 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Edény típusa: Serpenyő
  • Súly (kg.): 1.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tefal

A Tefal, egy francia vállalat, amelyet 1956-ban alapítottak, maga mögött tudhat egy impozáns történelmet, mint a konyhai eszközök és háztartási kisgépek egyik vezető szállítója világszerte. Meghatározó szerepet játszott a nem-stick, vagyis tapadásmentes technológia elterjesztésében a háztartási konyhai eszközök piacán. A márka széleskörűen ismert olyan termékkategóriákban, mint a Tefal serpenyő és Tefal edények, amelyek a konyhában az egyszerű és praktikus főzés élményét nyújtják, miközben minimalizálják az ételekhez való ragadást és megkönnyítik a takarítást.

A Tefal edények kiváló minőségükkel és hosszú élettartamukkal érdemelték ki a fogyasztók bizalmát. Az innováció és a design mindig is a márka szívügye volt, és ez érzékelhető az olyan termékekben, mint a Tefal kenyérsütő, amely az otthoni kenyérsütés élményét hozza el a konyhákba egy egyszerűen használható és megbízható eszköz formájában. A Tefal forrólevegős fritőzek is a márka elkötelezettségét tükrözik az egészséges és ízletes ételkészítés iránt, a hagyományos fritőzökkel szemben kevesebb olajat használva, így egy egészségesebb alternatívát kínálva.

A Tefal vasalók a megbízható teljesítmény és az időtálló design ötvözésével nemcsak hatékonyak, hanem egyben tartós háztartási eszközök is. A gőzvasalók, gőzállomások és a vasalódeszkák széles választéka garantálja, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő modellt.

A Tefal nemcsak az ételkészítésre, hanem a háztartás más területeire is kínál megoldásokat. Például a Tefal palacsintasütő biztosítja, hogy a tökéletesen vékony és egyenletes palacsinták elkészítése mostantól mindenki számára lehetséges legyen, minimális erőfeszítéssel.

Az elismerés, amely a Tefalt körülveszi, részben a márka kiváló minőségének, részben pedig az innovatív és fogyasztóbarát termékfejlesztésnek köszönhető. Ezzel a márka biztosítja, hogy az ügyfelek ne csak kiváló minőségű termékeket kapjanak, hanem azok használata közben valóban örömüket lelhessék az ételkészítésben és a háztartásban. A Tefal azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítse az embereket a mindennapi életben, és ezt a számtalan pozitív visszajelzés és a termékek iránti hűség is igazolja. Így nem csak egy terméket, hanem egy megbízható társat választasz a mindennapokhoz, amikor Tefal termék mellett döntesz.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz