Azonosító: 53349

Gardena 4100 Silent kerti szivattyú (9056-20)

68.090 Ft
680
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
680
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Gardena 4100 Silent kerti szivattyú (9056-20)

Csendes és nagy teljesítményű, lelkes kezdők számára ideális kerti szivattyú.
Hihetetlenül alacsony zajszintű, nagyobb teljesítményt nyújtó szivattyúk bemutatása. A Németországban kifejlesztett GARDENA Kerti szivattyú 4300 Silent nagy teljesítményt és hatékonyságot nyújt és használhatósága lenyűgöző.

A 650 wattos fogyasztásnak és a hatékony hidraulikának köszönhetően energiatakarékos, 4300 liter/óra szállítási mennyiséget nyújt 43 méteres (4,3 bar) szállítómagasság mellett, és így komolyabb öntözési feladatokat is ellát. Ezért ideálisan alkalmas esőztetővel való használatra. Akár nyolc méteres mélységből is kiszivattyúzza a vizet.

Használd kertöntözésre vagy ivó- és esővíz szivattyúzására. A víztározók, például a kutak, esőtartályok vagy ciszternák használata hatékony módja az értékes víz megtakarításának. Ez mind az pénztárcádnak, mind a környezetnek előnyös, különösen a száraz nyarak idején. A Kerti szivattyú 4300 Silent innovatív műanyag házzal rendelkezik, amely csökkenti a zajszintet működés közben. A maximális zajkibocsátás mindössze 51 dB hangnyomás 5 m távolságban – a szivattyú viszonylag csendesen működik. A gumilábakon a készülék szilárdan áll és rezgésmentesen működik. A házon lévő hálózati kapcsoló könnyen elérhető, és akár lábbal is működtethető.

Az elektromos szivattyú időjárásálló, és nem tesz benne kárt a magas páratartalom vagy a folyamatos eső, így a kerti szezonban végig kint hagyható. Ezért rövid és hatékony útvonalon, közvetlenül a vízforrásnál helyezhető el. Az ergonomikus fogantyú megkönnyíti a szállítást. A kerámia tömítéseknek, a rozsdamentes acéltengelynek, a motor és a szivattyúhajtás közötti kettős tömítési rendszernek köszönhetően a szivattyú robusztus és tartós. A hővédő kapcsoló megvédi a szivattyú motorját a túlterheléstől. A nagy töltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését, a leeresztő szelepen keresztül a szivattyú leüríthető fagyveszély esetén.

A Kerti szivattyú 4200 Silent a külön megvásárolható smart Vezérelt dugalj (cikkszám: 19095/19096-20) segítségével integrálható a GARDENA smart systembe.

 

Műszaki adatok:

 • Referencia szám: 9056-20
 • Teljesítmény: 650 W
 • Max. szállított vízmennyiség: 4300 l/h
 • Max nyomás: 4.3 bar
 • Max. merülési mélység: 0 m
 • Max. önfelszívás: 8 m
 • Max. szállítási magasság head: 43 m
 • Folyadék max. hőmérséklete: 35 °C
 • Kábel hossza: 1.5 m
 • Tápkábel típusa: H07 RNF
 • Elektromos védelmi osztály: IP X4

Méretek

 • Hosszúság: 23.2 cm
 • Szélesség: 45.6 cm
 • Magasság: 29.4 cm

Műszaki adatok

 • Védettség: IP X4
 • Max. emelési magasság: 43 m
 • Max. szállítási mennyiség: 4300 l/h
 • Súly (kg.): 7.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül
Gardena

Gardena

Gardena minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

 

Bővebben a Gardena márkáról

Amikor a kertészeti eszközök világáról beszélünk, a Gardena név kikerülhetetlenül felmerül. A Gardena márka nem csupán egy termékkínálatot, de egy életérzést, egy kertészeti filozófiát is képvisel. A Gardena több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kertgondozás területén, ami nemcsak az eszközeik minőségében, de innovatív megoldásaikban is tükröződik.

Gardena azzal az elszántsággal készíti termékeit, amelyet csak azok tudnak magukénak érezni, akik igazán értik, milyen a kapcsolat az ember és a természet között. Ezen kapcsolat erősítésére készült minden egyes eszköz: hogy segítse az embereket abban, hogy kertjeikben az igényeiknek megfelelő környezetet alakíthassanak ki.

Az egyedi, ergonomikus design és a kiváló minőségű anyagok ötvözete a Gardena kínálatában található termékekben garantálja, hogy a kertész munkája ne csak hatékony, de kényelmes is legyen. A márka azonban nem állt meg a kiváló minőségnél: a fenntarthatóság és a környezettudatos gondolkodás is a Gardena márka szellemiségébe kódolva. Így aki ezt a márkát választja, nem csak magának, de a környezetének is jót tesz.

Gardena nem csak egy brand, hanem egy megbízható társ a kertben. A márka mellett dönteni azt jelenti, hogy értékeli a minőséget, a hosszú élettartamot és a kivételes teljesítményt, amelyeket a Gardena termékek mind magukba foglalják. Ezen túlmenően pedig egy olyan közösséghez is csatlakozik, amely hisz abban, hogy a természet és az ember közötti harmonikus kapcsolat létrehozása és ápolása nélkülözhetetlen egy jobb jövő érdekében.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz