Azonosító: 53347

Gardena 4100 Silent kerti szivattyú készlet szívó tömlővel (9052-20)

72.490 Ft
724
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
724
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Gardena 4100 Silent kerti szivattyú készlet szívó tömlővel (9052-20)

Készlet 7 méteres szívótömlővel és nagy teljesítményű, energiatakarékos kerti szivattyúval.
Hihetetlenül alacsony zajszintű, nagyobb teljesítményt nyújtó szivattyúk bemutatása. A GARDENA Kerti szivattyú 4100 Silent szívókészlet a nagy teljesítményű és energiatakarékos 4100 Silent kerti szivattyú mellett tartalmaz egy 7 méter hosszú szívótömlőt visszacsapó szeleppel és szívószűrővel.

A Németországban kifejlesztett, mindössze 550 wattos energiafogyasztással rendelkező nyomószivattyú hatékony hidraulikájának köszönhetően energiatakarékos, és 36 méteres szállítómagasságon (3,6 bar) 4100 liter/óra szállítási mennyiséget ér el. Akár nyolc méteres mélységből is kiszivattyúzza a vizet.

A zajcsökkentő műanyag ház biztosítja, hogy a szivattyú viszonylag halkan működjön – mindössze 50 dB hangnyomással 5 m távolságban –, az állítható gumilábakon pedig nagyobb rezgések nélkül, szilárdan áll. Az egyszerűen használható hálózati kapcsoló annyira hozzáférhető, hogy akár a lábbal is aktiválható.

Használd a 4100 Silent terméket sokoldalúan a ivó- és az esővíz kiszivattyúzására vagy a kert öntözésére. Takaríts meg értékes ivóvizet azáltal, hogy a növények öntözéséhez a víztárolókból, például kutakból, ciszternákból vagy esőtartályokból származó vizet használod. Ez fenntartható és költségtakarékos tényező, különösen aszályos nyarakon. A kerti szivattyú kiváló minőségű anyagokból készült. Időjárásálló, ezért kültéri használatra is alkalmas. Nem tesz benne kárt a nedvesség, a folyamatos eső vagy a tűző nap, ezért a kerti szezonban végig kint maradhat.

Az ergonomikus fogantyúval közvetlenül a vízforráshoz viheted, így rövid és hatékony a séta. A hővédő kapcsoló megvédi a motort a túlterheléstől. A szivattyú robusztus és tartós a motor és a szivattyúhajtás közötti kettős tömítési rendszernek, a kerámiatömítéseknek és a rozsdamentes acéltengelynek köszönhetően. A nagy töltőnyílás különösen egyszerűvé teszi a feltöltést. A fagykárok megelőzése érdekében a szivattyút a praktikus leeresztőszelepen keresztül ürítsd le.

A külön kapható smart Vezérelt dugalj (cikkszám: 19095/19096-20) segítségével könnyedén integrálhatod a kerti szivattyút a GARDENA smart systembe. 

 

Műszaki adatok:

 • Referencia szám: 9052-20
 • Teljesítmény: 550 W
 • Max. szállított vízmennyiség: 4100 l/h
 • Max nyomás: 3.6 bar
 • Max. merülési mélység: 0 m
 • Max. önfelszívás: 8 m
 • Max. szállítási magasság head: 36 m
 • Folyadék max. hőmérséklete: 35 °C
 • Kábel hossza: 1.5 m
 • Tápkábel típusa: H07 RNF
 • Elektromos védelmi osztály: IP X4

Méretek

 • Hosszúság: 22 cm
 • Szélesség: 42.5 cm
 • Magasság: 28 cm

Műszaki adatok

 • Védettség: IP X4
 • Max. emelési magasság: 36 m
 • Max. szállítási mennyiség: 4100 l/h
 • Súly (kg.): 6.95

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül
Gardena

Gardena

Gardena minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

 

Bővebben a Gardena márkáról

Amikor a kertészeti eszközök világáról beszélünk, a Gardena név kikerülhetetlenül felmerül. A Gardena márka nem csupán egy termékkínálatot, de egy életérzést, egy kertészeti filozófiát is képvisel. A Gardena több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kertgondozás területén, ami nemcsak az eszközeik minőségében, de innovatív megoldásaikban is tükröződik.

Gardena azzal az elszántsággal készíti termékeit, amelyet csak azok tudnak magukénak érezni, akik igazán értik, milyen a kapcsolat az ember és a természet között. Ezen kapcsolat erősítésére készült minden egyes eszköz: hogy segítse az embereket abban, hogy kertjeikben az igényeiknek megfelelő környezetet alakíthassanak ki.

Az egyedi, ergonomikus design és a kiváló minőségű anyagok ötvözete a Gardena kínálatában található termékekben garantálja, hogy a kertész munkája ne csak hatékony, de kényelmes is legyen. A márka azonban nem állt meg a kiváló minőségnél: a fenntarthatóság és a környezettudatos gondolkodás is a Gardena márka szellemiségébe kódolva. Így aki ezt a márkát választja, nem csak magának, de a környezetének is jót tesz.

Gardena nem csak egy brand, hanem egy megbízható társ a kertben. A márka mellett dönteni azt jelenti, hogy értékeli a minőséget, a hosszú élettartamot és a kivételes teljesítményt, amelyeket a Gardena termékek mind magukba foglalják. Ezen túlmenően pedig egy olyan közösséghez is csatlakozik, amely hisz abban, hogy a természet és az ember közötti harmonikus kapcsolat létrehozása és ápolása nélkülözhetetlen egy jobb jövő érdekében.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz