Azonosító: 52711

STV anti nyest spray, 400 ml (10010)

3.090 Ft
db
Egységár: 7,73 Ft/liter

 

STV nyestriasztó spray, 400 ml (10010)

Anti nyest spray, 400 ml.

A nyestriasztó spray egy speciális típusú permet, amelynek célja a nyestek elűzése az autó motorteréből. A nyestriasztó spray hatékony megoldás lehet az autókban bekövetkező nyestkárok megelőzésére illetve kiegészítő eszköze az ultrahangos készülékeknek.

A nyestriasztó spray használata nagyon egyszerű. A permetet közvetlenül a motorháztető alján található zaj és hőcsillapító egysége, a motortérbe a motorblokk kivételével valamint a kerékjárati dobbetétekre, küszöb és lökhárítók alsó felére kell fújni. A nyestriasztó spray egy illatanyagokból álló permet az nyest számára kellemetlen szagot áraszt. A permet hatása több napig is eltarthat, de javasolt a gyakori kezelése az említett felületeknek.

Felhasználása: Kiválóan alkalmazható rágcsálók távoltartására, kábelek, burkolati elemek, hang- és hőszigetelő elemek védelmére autóknál, egyéb berendezéseknél, épületeknél. Használható megelőzésre illetve a rágcsálók újabb megjelenésének megakadályozására, mivel a permet illata kellemetlen környezetet biztosít számukra. Az Anti-nyest spray használata előtt a palackot rázzuk fel és 20 cm távolságból permetezzük a védendő területre, kábelekre, alkatrészekre. Az eljárást célszerű hetente-kéthetente megismételni a jármű használatának és az illatanyag elpárolgásának függvényében. A spray anyaga nem károsítja a műanyagokat, fémeket, nem hagy foltot.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.239

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

STV

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz