Azonosító: 52366

Metaltex ékszertartó (371001)

12.690 Ft
126
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
126
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Metaltex ékszertartó (371001)

My pendants nevezetű fekete színű fülbevaló tartó, mely tartalmaz egy nagy, kivehető rendszerező tálcát. Segítségével mindenféle ékszer tárolható.


A felső két tároló rúd lyukacsai alkalmasak fülbevalók tárolására, a termék többi, kosaras, akasztós része pedig az órák, karkötők és nyakláncok tárolására.
Lava nevű, saját fejlesztésű bevonata által rozsdamentes, portaszító, víz és hőálló, könnyen takarítható.

Méretek

  • Szélesség: 22 cm
  • Magasság: 36 cm
  • Mélység: 11 cm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Metaltex

Metaltex

A világszerte több mint 30 országban jelen lévő Metaltex cégcsoport elsősorban konyhai és fürdőszobai eszközök, kiegészítők, sütéssel-főzéssel, tárolással kapcsolatos termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A Metaltex ruhaszárítók különböző típusúak lehetnek, beleértve a falra szerelhető, állványos vagy akasztós változatokat. Ezek a termékek segítenek hatékonyan és praktikusan szárítani a ruhákat otthon.
Akik sokat tevékenykednek a konyhában, tudják, hogy a megfelelő konyhai eszközök elengedhetetlenek a gördülékeny munkavégzés szempontjából. A Metaltex konyhakések magas minőségű anyagokból készülnek, és különböző méretekben és típusokban érhetők el. Ezek a kések kiválóan alkalmasak a konyhai feladatokhoz, például szeleteléshez és aprításhoz.
Az edényszárítók segítenek rendezetten és hatékonyan szárítani és tárolni az edényeket. A Metaltex edényszárítók különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz