Azonosító: 51867

Elevate Quick Prime Plus alapozó kanna, 11,36L (W563587044)

10.290 Ft
102
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
102
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Elevate Quick Prime Plus alapozó kanna, 11,36L (W563587044)

A RubberCover™ EPDM lapostető szigetelő gumilemezek alapozására szolgál, hogy az Öntapadó (QuickSeam™) termékek megfelelően tapadjanak az EPDM gumilemez felületére. QuickScrubber™ dörzslappal és dörzslaptartó nyéllel kell a felületre felvinni.

 

LEÍRÁS:
1. A Kellősítő/Alapozó (Elevate QuickPrime™ Plus) anyagot a RubberCover™ EPDM szigetelőlemez és/vagy az aljzat tisztítására és alapozására fejlesztették ki az Öntapadó kiegészítő (QuickSeam™) termékek alkalmazása előtt. A Kellősítő/Alapozó (QuickPrime Plus) anyagot egy dörzslappal (QuickScrubber™) és dörzslaptartó nyéllel kell felvinni.

2. Előkészítés Az alapozandó felületnek, tisztának, száraznak és idegen anyagoktól, portól és piszoktól mentesnek kell lennie. Előtisztítás szükséges lehet. Keverje meg gondosan a Kellősítő/Alapozó (QuickPrime Plus) anyagot használat előtt és közben is. Amennyiben a külső hőmérséklet hosszabb ideig alacsony, a felhasználás előtt az anyagot ajánlott szoba-hőmérsékleten tartani. Öntse a szükséges Kellősítő/Alapozó (QuickPrime Plus) mennyiségét egy vödörbe a könnyebb felhasználás érdekében.

3. Kivitelezés Hordja fel a Kellősítő/Alapozó (QuickPrime Plus) anyagot a RubberCover EPDM szigetelőlemezre és/vagy azokra a felületekre, melyek az Öntapadó kiegészítő (QuickSeam) termékekkel érintkeznek, egy dörzslaptartó nyélre helyezett dörzslappal (QuickScrubber), hosszú előre-hátra mozdulatokkal, közepes-erős nyomással a felület teljes hosszán. Mindaddig, míg a felület sötétszürke lesz, csíkok és anyagtöbblet nélkül. Hagyja teljesen megszáradni az alapozott felületet (általában kevesebb, mint 10 perc) mielőtt az Öntapadó kiegészítő (QuickSeam) terméket beépítené.

4. Anyagszükséglet: A hígítás tilos. Egy tartálynyi (0.95 l) mennyiséggel a következő felületeket lehet lealapozni:

▪ Vulkanizált részletképző szegélylemez (QuickSeam SA Flashing): 8 folyóméter – egy oldalon.

▪ Öntapadó foltelem (QuickSeam Corner Flashing): 50 darab – egy oldalon.

▪ Takarószalag (QuickSeam Cover Strip): 20 folyóméter – egy oldalon.

 

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Elevate

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz