Azonosító: 51586

Electrolux Domino beépíthető kerámia főzőlap (LHR3233CK)

81.290 Ft
812
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
812
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Electrolux Domino beépíthető kerámia főzőlap (949738785)

Domino kerámia fõzõlap 29 cm


Kombinálja ezt a moduláris fõzõlapot az Electrolux más fõzõlapjaival, és készítse el saját fõzési módszereinek kombinációját - válasszon gáz, indukciós vagy sugárzó fűtést.

Törölhetõ felület
A fõzõlap üvegkerámia felülete nagyon könnyen tisztítható. Csak törölje le és kész.

Érintse meg az egyes zónák vezérlését külön-külön
A fõzõlap hõmérsékletét a közvetlen érintésvezérlõ segítségével egyszerűen beállíthatja. Minden fõzési zóna egyedi teljesítményszabályozással rendelkezik, hogy a hõmérséklet könnyen meghatározható és könnyen változtatható legyen.

Idõzítõ
Az állítható idõzítõnek köszönhetõen jobban és kényelmesen figyelemmel kísérheti az ételkészítés menetét. Jelzi a pontos fõzési idõt, és legfeljebb egy órát állíthat be. Amikor az idõzítõ lejár, a automatikusan kikapcsol. Ez percenként is működik, ha nem használja a fõzõlapot.

A fõzõlapunkon található gombzár funkciónak köszönhetõen a fõzési beállítások mindig megmaradnak, még akkor is, ha valaki más megérinti a panelt. Ugyanakkor minden kiömlött ételt törölhet, anélkül, hogy befolyásolná az étel elkészítését.

Kulcsleírás
Fűtés típusa: Üvegkerámia
Hely a beépítéshez HxWxD (mm): 38x270x490
Szín: fekete
Telepítés: Beépített
Keret típusa: Keret nélkül
Vezérlõk: Falcon 9-Steps
Termék típusa: elektromos fõzõlap

Specifikációk
Vezérlés: érintés
Háttérvilágítású indikátorok
Bal elöl:,
Bal hátsó:,
Középsõ elülsõ rész: Magas, gyors fűtéssel, 1200 W / 145 mm
Hátsó középsõ rész: magas, gyors fűtéssel, 700 / 1700W / 120 / 180mm
Jobb elsö:,
Jobb hátsó:
Funkciózár.
Gyermekzár

Teljesítmény
Fűtés típusa: Üvegkerámia
Középsõ zóna elöl - teljesítmény / átmérõ: 1200W / 145mm
Középsõ zóna hátul - teljesítmény / átmérõ: 700 / 1700W / 120 / 180mm

Telepítés
Telepítési terület HxWxD (mm): 38x270x490
Szín: fekete
Vágási mélység (mm): 490
Kivágási szélesség (mm): 270
Kivágási sugár (mm): 5
Súly (kg): 4,35

Egyéb
Termékszám (PNC): 949 738 785
Telepítés: Beépített
Keret típusa: Keret nélkül
Vezérlõk: Falcon 9-Steps
Termék típusa: elektromos fõzõlap
A kezelõpanel anyaga: Üveg
Vezérlési funkciók: a visszamaradó hõ 3 lépéses használata, hangjelzés, gyermekzár, A központ lezárása / feloldása, perc, szünet, némítás, idõjelzõ
Középsõ elülsõ lemez: magas, gyors melegítéssel
Középsõ hátlap: magas, gyors melegítéssel
Középsõ zóna elöl - vezérlés: érintésvezérlés
Hátsó középsõ zóna - vezérlés: Érintésérzékelõ Érintésvezérlés
A tápkábel hossza (m): 1.1
Tápfeszültség (V): 220-240

Méretek

 • Szélesség: 270 mm
 • Magasság: 38 mm
 • Mélység: 490 mm

Műszaki adatok

 • Súly (kg.): 4.35

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Beépíthető
Electrolux

Electrolux

Electrolux: kiváló teljesítmény és megbízhatóság a háztartási gépek területén

Az Electrolux Csoport 1991-ben vásárolta meg a Lehel Hűtőgépgyárat, 1998-ban porszívógyárat nyitott Jászberényben, majd 2005-ben -50 év után először- zöldmezős beruházással épített hűtőszekrénygyárat Nyíregyházán. 25 év folyamatos fejlődés eredményeként a hazai leányvállalat az Eletrolux Csoport egyik legfontosabb gyártóbázisává nőtte ki magát: Jászberény az egyetlen a kontinensen, ahol porszívót gyárt, alulfagyasztós hűtőszekrényei pedig Európában kizárólag a nyíregyházi gyárban készülnek.

Az Electrolux márka a háztartási gépek terén kiemelkedő minőségű, széles termékskálájú és innovatív megoldásokat kínál. Az Electrolux termékeket a megbízhatóság, a funkcionalitás és a modern design jellemzi, amelyek az otthoni életet könnyebbé és kényelmesebbé teszik.

Az Electrolux küldetése, hogy kiváló minőségű és innovatív háztartási gépeket kínáljon, amelyek megfelelnek az ügyfelek mindennapi igényeinek és elvárásainak.

Termékpaletta

Az Electrolux széles termékpalettával rendelkezik, amely magában foglalja a következőket:

 • Sütők: Az Electrolux sütők modern designnal és innovatív funkciókkal rendelkeznek, hogy a sütés mindig kiváló eredményt hozzon a főzés során. A beépíthető sütök több szinttel rendelkeznek, így több fogás elkészítése is lehetséges egyszerre. Egyes típusok pirolitikus tisztítással, maghőmérővel és előre programozott receptekkel segítik a mindennapi életet, hogy a főzést és sütést gördülékennyé tegyék.

 • Mosógépek: Az Electrolux mosógépek hatékonyan és kíméletesen tisztítanak, hogy ruhái mindig frissek és üdék legyenek. A széles termékskálának köszönhetően elérhetőek felültöltős mosógépek, amelyek jó választásnak bizonyulhatnak, ha kisebb hely áll rendelkezésünkre. Ezzel szemben az elöltöltős mosógépek többnyire nagyobb dobbal és kapacitással rendelkeznek, így megfelelő választás lehet azok számára, akik több ruhát mosnak egy ciklus során. A gyors és kímélő mosás programok már egy modern mosógépnél kulcsfontosságúak, amik az Electrolux gépeken szintén elérhetőek.

 • Mosogatógépek: Az Electrolux mosogatógépek könnyedén és hatékonyan takarítják el az edényeket, hogy Önnek több ideje maradjon fontosabb dolgokra, mint a mosogatás. A márka kínálatában csak beépíthető mosogatógépek érhetők el, de más márkák termékskálájában vannak szabadonálló típusok is.

 • Vízmelegítők: Az Electrolux vízmelegítők gyorsan és hatékonyan melegítik fel a vizet, hogy mindig friss meleg víz álljon rendelkezésre.

 • Hűtőszekrények: Az Electrolux beépíthető hűtőszekrény garantálja, hogy ételei mindig frissek maradjanak és ne szakadjon meg a konyha egységes kinézete. 

Az Electrolux elkötelezett az ügyfelek elégedettsége és kényelme iránt, és mindig arra törekszik, hogy termékei kiváló minőségűek legyenek. 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz