Azonosító: 51421

Garden Lights Alpha süllyesztett lámpa, LED, rozsdamentes (180520 - 4112601)

14.790 Ft
147
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
147
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Garden Lights Alpha süllyesztett lámpa, LED, rozsdamentes (180520 - 4112601)


Ez az Alpha lámpa könnyen telepíthető, és gyönyörű, kerek kiviteléről és elegáns megjelenéséről ismert.

 

Ideális kertben vagy falba süllyesztve. A lámpa magassága 45 mm x 42 mm. A fényforrás 3 fehér LED-del van felszerelve, és 0,5 W energiát fogyaszt. Falra és földre szerelhető.

 

 

  • Szín: Rozsdamentes acél
  • Anyag: Rozsdamentes acél
  • Méretek H: 45mm
  • IP osztály: IP67
  • Max teljesítmény: 0.5
  • Fényteljesítmény: 10 lm
  • Kábelhosszúság: 1

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Garden Lights

A kertben eltöltött idő az egyik legértékesebb dolog, amely egyaránt segíthet a relaxációban és a kapcsolatok ápolásában. Azonban, ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassuk kertünk adta lehetőségeket, a megfelelő világítás elengedhetetlen. Ezen a területen az egyik vezető szereplő a Garden Lights márka, mely a kerti világításban kínál magas minőségű és innovatív megoldásokat.

A Garden Lights a kerti világítás területén szerzett több évtizedes tapasztalattal büszkélkedhet. A márka mögött álló csapat elkötelezett a folyamatos innováció és a kiváló minőségű termékek gyártása mellett, amelyek nem csak esztétikusak, hanem tartósak és időjárásállóak is.

Az egyik legkedveltebb kategória a Garden Lights kültéri lámpák sora. Ezen termékek kialakítása olyan, hogy illeszkedjenek a különféle kerti kialakításokhoz, legyen az modern, hagyományos vagy akár rusztikus stílusú. Ezek a lámpák nem csak a kertet világítják meg, hanem különleges hangulatot is teremtenek, ami lehetővé teszi, hogy a kertben eltöltött idő még emlékezetesebb legyen.

Továbbá, a Garden Lights kerti világítás termékpalettája olyan széles, hogy mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár bejárati útvonalról, kerti tavakról vagy akár növényi kompozíciók kiemeléséről.

Ami a Garden Lights termékeket igazán különlegessé teszi, az az egyszerű telepítés és az energiatakarékos technológia alkalmazása. Ezen termékekkel nem csak a kertünk szépségét növelhetjük, hanem hosszú távon költséghatékony megoldást is választhatunk.

Összefoglalva, a Garden Lights azok számára ideális választás, akik a kertjükben nem csak nappal, hanem az esti órákban is szeretnének maximálisan élvezni a kinti tér adta lehetőségeket. A márka kiváló hírnevet szerzett magának a kerti világítási piacon, és termékeik a magas minőség, tartósság és a kiváló design kombinációját kínálják. Azok számára, akik igényesek a kerti világításukra, a Garden Lights a legjobb választás.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz